Orijen Six Fish Kattemad

Kategorier:

Orijen Six Fish Cat, 5,4 kg

599,00 kr.

Orijen Six Fish Cat, 340 gr

50,00 kr.

Orijen Six Fish Cat, 1,8 kg

299,00 kr.

Orijen Six Fish Cat

50,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Webshoppen Gilpa.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 641 5-stjernede anmeldelser. Gilpa.dk har i skrivende stund 3483 fans på deres Facebook-side. 114 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

Det er på Gilpa.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Gilpa.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 37 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 1500 produkter i deres varesortiment.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er baseret på i alt 1537 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1304 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 752 mennesker som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. I alt har 27 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og disse giver en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Dogshop.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Dogshop.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 35 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

Netbutikken MyPets.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 4500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har MyPets.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 240 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 5205 fans.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Normalvis bliver ordrer på MyPets.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktlister fremviser varer til børn, samt til herrer og damer. Hvad end du er barn eller voksen, så hjælper vi dig med at finde de gode produkter der kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.