Oster Trimmers til Hunde

Kategorier:

Vores anbefalede dyre-webshops

Gilpa.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 150 varer hos dem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 705 kunder, hvor det er yderst imponerende at 641 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 3483 mennesker som er fans af Gilpa.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 114 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt Gilpa.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Gilpa.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 37 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Gilpa.dk nu

Webshoppen Dogshop.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1537 tidligere kunder, hvoraf hele 1304 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 752 personer som er fans af deres side. Samlet set der lige nu 27 anmeldelser af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret Dogshop.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 35 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Dogshop.dk nu

MyPets.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 4500 varer.

MyPets.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 275 kundeanmeldelser, hvoraf hele 240 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 5205 mennesker som er fans af MyPets.dks Facebook-side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 30 dage.

Du modtager dine varer fra MyPets.dk når der er gået 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg MyPets.dk nu

Vi præsenterer de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktlister præsenterer tilbud til drenge og piger, samt til mænd og kvinder. Uanset om du er kvinde eller mand, så guider vi dig til at finde gode varer som kan købes på tilbud og ofte med fri fragt i Danmark.