Pakkeborde

Kategorier:

Pakkebord nr. 9 1500x800mm

16.956,25 kr.

Pakkebord nr. 6 1500x800mm

4.440,00 kr.

Pakkebord nr. 5 2000x800mm

9.792,50 kr.

Pakkebord nr. 2 2000x800mm

27.667,50 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 6500 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på hele 9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 727 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 575 af disse har givet dem topkarakter. Inventarland.dk har 4301 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Inventarland.dk er certificeret af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover giver Inventarland.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Inventarland.dk når der er gået 1-5 hverdage, og den billigste leveringsform koster 149 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 15000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 8,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 15 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 13 5-stjernede anmeldelser. Engsig.dk har 509 fans på deres Facebook-side. I alt har 5 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Engsig.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Engsig.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 58 kr. for fragten. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 937 kr., så er der fri fragt.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Produktoversigterne fremviser varer til juniorer, men også til damer og herrer. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.