Pallehynder

Kategorier:

Alis Pallehynde - Sæde - 120x80x12 cm Grå

449,95 kr.

Alis Pallehynde - Ryg - 60x40x13 cm Sort

129,95 kr.

Alis Pallehynde - Ryg - 120x40x13 cm Sort

249,95 kr.

Alis Pallehynde - Ryg - 120x40x13 cm Sand

249,95 kr.

Alis Pallehynde - Ryg - 120x40x13 cm Grå

249,95 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, og dette er takket være hele 5884 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Texas.dk 459 fans på nuværende tidspunkt. 17 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 2500 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 5148 kunder, hvoraf 4294 har givet den højeste karakter. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 1000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 2434 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1970 af dem har givet topkarakter. På Facebook har HaveMoebelland.dk i skrivende stund 3 fans på deres side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på HaveMoebelland.dk leveret inden for 2-5 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 50 kr. Og når du bestiller for mere end 6000 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Artiklerne indeholder tilbud til babyer og børn, samt til mænd og kvinder. Om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde frem til gode produkter der kan købes på udsalg og gerne med gratis levering i Danmark.

Varerne der præsenteres i den her samling er fundet frem af vores produktrobot. Den har ledt et utal af varer igennem for at finde frem til dem der minder mest om søgeordet pallehynder, og som den derfor kan regne sig frem til matcher dit behov bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den samtidig medregnet søgeudtryk, som den estimerer at andre mennesker ofte bruger i relation til det, fx pallehynder bilka eller pallehynder jysk. Det benytter den som ekstra viden til, at præsentere de tættest beslægtede produkter.

Vi kan også se at andre folk søger efter pallehynder ikea og pallehynder tilbud, samt pallehynder imerco. Den her data har robot-søgeren ligeledes benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af varer. Desuden viser vores data, at søgningerne pallehynder dba og pallehynder diy ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robotten ligesom søgeordene pallehynder udendørs og pallehynder coop. Vi håber inderligt at du er tilfreds de listede varer, og at nogle af dem vækkede din interesse.