Palleløftere

Kategorier:

Palleløfter 2000 single/nylon hjul

4.567,50 kr.

Vores anbefalede kontor-webshops

Inventarland.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er i dag mere end 6500 varer i deres produktsortiment.

Inventarland.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 727 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 575 5-stjernede anmeldelser. Inventarland.dk har i skrivende stund 4301 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Inventarland.dk er en del af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 30 dage efter dit køb.

Inventarland.dk kan levere dine varer på 1-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 149 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 999 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Inventarland.dk nu

Engsig.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 15000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 15 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 13 af disse har givet dem topkarakter. Engsig.dks Facebook-side har i øjeblikket 509 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Engsig.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Hos Engsig.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 58 kr. Og når du bestiller for mere end 937 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Engsig.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Vores artikler indeholder tilbud til juniorer, og ligeledes også til voksne. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste varer du kan købe på udsalg og helst med gratis fragt.