Pallevogne

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Webshoppen Inventarland.dk er en af de mest populære på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 6500 produkter.

På Trustpilot har Inventarland.dk en score på hele 9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 727 kunder, hvoraf imponerende 575 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 4301 personer som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Det er på Inventarland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Inventarland.dk alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 30 dage.

Efter 1-5 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Inventarland.dk, og fragten koster fra 149 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Inventarland.dk nu

Netbutikken Engsig.dk er en af de største på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Engsig.dk en score på hele 8,8 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 15 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 13 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 509 personer som er fans af Engsig.dks Facebook-side. I alt har 5 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Engsig.dk, og leveringen betaler du kun 58 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Engsig.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter præsenterer tilbud til drenge og piger, men også til voksne. Om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter du kan købe på udsalg og ofte med fri fragt.