Panthella Gulvlamper

Kategorier:

Panthella Kuglemøtrik - Louis Poulsen

270,00 kr.

Panthella Gulv Øvre Trompet - Louis Poulsen

685,00 kr.

Panthella Gulv Skærmholder - Louis Poulsen

460,00 kr.

Panthella Gulv Skærm - Louis Poulsen

2.135,00 kr.

Panthella Gulv Fodunderdel - Louis Poulsen

185,00 kr.

Panthella Gulv - Louis Poulsen

5.965,00 kr.

Panthella Gulv - Louis Poulsen

5.965,00 kr.

Panthella Bord - Louis Poulsen

4.695,00 kr.

Panthella Bord - Louis Poulsen

4.695,00 kr.

Panthella Gulvlampe - Louis Poulsen

5.965,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 18 kunder, hvor det er yderst imponerende at 15 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Luxlight.dk i skrivende stund 1864 fans på deres side. I alt har 5 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver Luxlight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Luxlight.dk leveret inden for 1-4 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 40 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1574 tidligere kunder, hvoraf hele 1352 er 5-stjernede (det bedste). Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. Samlet set er der 80 personer som har anmeldt siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 840 kunder, hvor det er yderst imponerende at 720 af disse har givet dem topkarakter. AndLight.dk har i skrivende stund 11650 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 24 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 3,6 ud af 5.

Det er på AndLight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra AndLight.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 29 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 399 kr., så får du fragten gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 67 anmeldelser, hvoraf hele 48 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Lamper.dk 369 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har godkendt Lamper.dk, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover giver Lamper.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lamper.dk når der er gået 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 45 kr. Og for varer der er dyrere end 200 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Lamper.dk nu

Vi beretter om de billigste og bedste produkter fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter viser produkter til piger og drenge, men også til herrer og damer. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.