Patera lamper

Kategorier:

Patera 600 Hvid - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera Pendel Ø90 Silver - Louis Poulsen

21.860,00 kr.

Patera Pendel Ø90 Hvid - Louis Poulsen

21.860,00 kr.

Patera Pendel Ø60 Silver - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera Pendel Ø60 - Louis Poulsen

9.195,00 kr.

Patera Pendel Ø45 Silver - Louis Poulsen

6.050,00 kr.

Patera Pendel Ø45 - Louis Poulsen

6.050,00 kr.

Baldakin 2-delt hvid - Louis Poulsen

130,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er beregnet ud fra i alt 18 anmeldelser, hvoraf hele 15 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Luxlight.dk i skrivende stund 1864 fans på deres side. I alt har 5 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Luxlight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Luxlight.dk kan levere dine varer på 1-4 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 40 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 9000 produkter.

Lampemesteren.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1574 kunder, hvor det er yderst imponerende at 1352 af disse har givet dem topkarakter. På deres Facebook-side side har Lampemesteren.dk 38692 fans. I alt 80 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Lampemesteren.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 840 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 720 af dem har givet topkarakter. AndLight.dk har i skrivende stund 11650 fans på deres Facebook-side. Her er der 24 personer som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 3,6 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. AndLight.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos AndLight.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra AndLight.dk efter kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 67 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 48 personer har givet toprating. Lige nu er der 369 personer som er fans af Lamper.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har accepteret Lamper.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Lamper.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lamper.dk når der er gået 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 45 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 200 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi annoncerer de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Produktlisterne præsenterer dig for produkter til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer du kan købe til lave priser og helst med fri fragt.