Pavilloner

Kategorier:

Tag til Pergola Pavillon - 3x4 meter - Hvid

1.299,00 kr.

Tag til Pergola Pavillon - 3x4 meter - Grå

1.299,00 kr.

Tag til Luxus Pavillon 6-kantet Ø 4 meter - Lys grå

1.499,00 kr.

Tag til Luxus Pavillon 6-kantet Ø 4 meter - Beige

1.499,00 kr.

Pergola Pavillon - 3x4 meter

4.499,00 kr.

Pavillon Easy Up 3x3 meter

799,00 kr.

Pavillon 3x3 meter

1.999,00 kr.

Luxus Pavillon 6-kantet Ø4 meter - Lys grå

4.999,00 kr.

Luxus Pavillon 6-kantet Ø4 meter - Beige

4.999,00 kr.

Luxus Pavillon 3x4 meter Natur

4.499,00 kr.

Luxus Pavillon 3x4 meter Beige

4.499,00 kr.

Luxus Pavillon 3x4 meter - Lys grå

4.499,00 kr.

Luxus Pavillon 3x3 meter Natur

3.999,00 kr.

Luxus Pavillon 3x3 meter Lys grå

3.999,00 kr.

Luxus Pavillon 3x3 meter Grå

3.999,00 kr.

Luxus Pavillon 3x3 meter Beige

3.999,00 kr.

Extra tag til Luxus Pavillon 3x4 m - Natur

1.299,00 kr.

Extra tag til Luxus Pavillon 3x4 m - Lys grå

1.299,00 kr.

Extra tag til Luxus Pavillon 3x4 m - Beige

1.299,00 kr.

Extra tag til Luxus Pavillon 3x3 m - Natur

999,00 kr.

Extra tag til Luxus Pavillon 3x3 m - Lys grå

999,00 kr.

Extra tag til Luxus Pavillon 3x3 m - Grå

999,00 kr.

Extra tag til Luxus Pavillon 3x3 m - Beige

999,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Texas.dk 459 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Texas.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 7500 kr. i alt, så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 2500 varer at vælge i mellem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5148 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Hos MoreLand.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). HaveMoebelland.dk har 3 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. HaveMoebelland.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 6000 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores guides indeholder produkter til juniorer, og samtidig også til voksne. Om du er barn eller voksen, så assisterer vi dig i at finde de gode varer der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt.

Produkterne der præsenteres på denne side er fundet frem af vores produktrobot. Den har ledt et utal af produkter igennem med det formål at finde dem der minder mest om søgeordet pavilloner, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Foruden din søgetekst har den samtidig medtaget søgefraser, som den vurderer at andre mennesker typisk skriver i sammenhæng med det, fx pavilloner jysk og pavilloner silvan. Det har den benyttet som information til, at vise de mest aktuelle varer.

Vi ser også at andre folk leder efter eksempelvis pavilloner til salg eller pavilloner træ, og pavillonerne. Den her data har robotten også brugt for, at søge sig igennem de ekstremt mange varer. I øvrigt kan det i data ses, at søgeordene pavilloner davidsen og pavilloner til leje er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgefraserne pavilloner kontor og pavilloner udlejning. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de viste produkter, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.