Pedalarmsaftrækkere

Kategorier:

Pedalarmsaftrækker XLC

69,00 kr.

Pedalarmsaftrækker Point

49,00 kr.

Pedalarmsaftrækker Park Tool CCP-44 til Octalink og ISIS aksel

159,00 kr.

Pedalarmsaftrækker Park Tool CCP-22 til firkant aksel mm

139,00 kr.

Pedalarmsaftrækker og kranksætaftrækker Point

59,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 11000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 22028 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 41558 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 396 mennesker, og den samlede score er her 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Du modtager dine varer fra Cykelpartner.dk når der er gået 1-2 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 299 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 3000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2505 tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 2863 personer som er fans af Cykler.dks Facebook-side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Cykler.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og overstiger dit køb 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Internetbutikken Pedalatleten.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 2000 varer.

Netbutikken har 8,1 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 175 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 114 5-stjernede anmeldelser. Pedalatleten.dk har 392 fans på deres Facebook-side. Her er der 12 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt webshoppen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Pedalatleten.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 799 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 4000 varer.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1174 er 5-stjernede (det bedste). Cykelexperten.dk har 14379 fans på deres Facebook-side. 100 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Cykelexperten.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Produktoversigterne præsenterer dig for tilbud til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til gode varer som kan købes til lave priser og ofte med fri fragt.