Ph 2/1 Bordlamper

Kategorier:

PH 2/1 G9 Fatning - Louis Poulsen

79,00 kr.

PH 2/1 Bordlampe Messing - Louis Poulsen

5.425,00 kr.

PH 2/1 Bordlampe Messing - Louis Poulsen

5.425,00 kr.

PH 2/1 Bord Sortmetalliseret - Louis Poulsen

5.425,00 kr.

PH 2/1 Bord Sortmetalliseret - Louis Poulsen

5.425,00 kr.

PH 2/1 Bordlampe Sortmetalliseret - Louis Poulsen

5.425,00 kr.

PH 2/1 Bordlampe messing metalliseret - Louis Poulsen

5.425,00 kr.

PH 2/1 Bordlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

4.795,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 18 kundeanmeldelser, hvoraf 15 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Luxlight.dk 1864 fans. 5 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher Luxlight.dk alle deres varer, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Luxlight.dk kan levere dine varer på 1-4 hverdage, og du betaler blot 40 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 9000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1574 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 1352 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 38692 personer som er fans af Lampemesteren.dks Facebook-side. 80 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Lampemesteren.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lampemesteren.dk, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er baseret på anmeldelser fra 840 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 720 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har AndLight.dk 11650 fans. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 3,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher AndLight.dk alle deres varer, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra AndLight.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg AndLight.dk nu

Webshoppen Lamper.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 67 kundeanmeldelser, hvoraf hele 48 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 369 mennesker som er fans af Lamper.dks Facebook-side.

Det er på Lamper.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos Lamper.dk prisgaranti på alle produkter, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lamper.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster 45 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 200 kr. i kurven, så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi viser dig vej til de bedste og billigste varer fra de bedste online butikker. Produktlisterne præsenterer dig for varer til børn, og samtidig også til voksne. Hvad end du er dame eller herre, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med gratis fragt i Danmark.

Varerne der er præsenteret i den her oversigt er søgt frem af vores produktrobot. Den har ledt flere millioner af varer igennem for at finde dem der læner sig mest op ad søgeordet ph 2/1 bordlampe, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den ligeledes inddraget søgefraser, som den kan se at andre typisk benytter i forbindelse med det, fx ph 2 1 bordlampe jubilæumsmodel eller ph 2/1 bordlampe tilbud. Det har den benyttet som ekstra viden til, at kunne vise de mest aktuelle produkter.

Det er også tydeligt at mennesker eksempelvis leder efter ph 2/1 bordlampe pære eller ph 2/1 bordlampe sort, samt ph 2/1 bordlampe sort metalliseret. Denne viden har søgerobotten ligeledes brugt for, at navigere igennem de ekstremt mange varer. Derudover kan det ses i data, at søgningerne ph 2/1 bordlampe pris og ph 2/1 bordlampe krom ligeledes er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af søgerobotten ligesom søgeudtrykkene ph 2/1 bordlampe mat sort og ph 2/1 bordlampe samlevejledning. Vi håber at du er tilfreds med de fremviste produkter, og at ét eller flere af dem faldt i din smag.