Ph 2/1 pendler

Kategorier:

PH 2/1 Pendel Sortmetalliseret - Louis Poulsen

3.995,00 kr.

PH 2/1 Stammekrone - Louis Poulsen

13.295,00 kr.

PH 2/1 Pendel Sortmetalliseret - Louis Poulsen

3.995,00 kr.

PH 2/1 Pendel messing metalliseret - Louis Poulsen

3.995,00 kr.

PH 2/1 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

3.795,00 kr.

Baldakin blank forkromet til PH 2/1 Stammekrone og PH 3/2 Akademi - Louis Poulsen

1.115,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Netbutikken Luxlight.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Luxlight.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 18 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 15 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Luxlight.dk 1864 fans på nuværende tidspunkt. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover prismatcher Luxlight.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Luxlight.dk leverer din ordre på kun 1-4 hverdage, og fragten koster fra 40 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 9000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,5 ud af 10 i score på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 1574 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1352 5-stjernede anmeldelser. Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 80 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Lampemesteren.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Du modtager din ordre fra Lampemesteren.dk efter blot 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

AndLight.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 840 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 720 af dem har givet topkarakter. I skrivende stund er der 11650 mennesker som er fans af AndLight.dks Facebook-side. 24 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt AndLight.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover tilbyder AndLight.dk prisgaranti, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på AndLight.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Lamper.dk en score på 8,6 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 67 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 48 af dem har givet topkarakter. Lamper.dks Facebook-side har i øjeblikket 369 fans.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Lamper.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Hvis din ordretotal overstiger 200 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Lamper.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Produktlisterne indeholder produkter til piger og drenge, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med fri fragt i Danmark.

Varerne der præsenteres i den her kategori er søgt frem af vores webshop-robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem for at finde frem til dem der relaterer sig mest muligt til ph 2/1 pendler, og som den derfor kan regne sig frem til er mest relevante for dig. Udover din søgetekst har den samtidig medtaget søgefraser, som den estimerer at andre folk typisk skriver i sammenhæng med det, fx ph 2 1 pendel kopi eller ph 2/1 pendel montering. Det kan den bruge som ekstra viden til, at kunne vise de mest aktuelle varer.

Vi ser også at mennesker søger efter eksempelvis ph 2 1 pendel reservedele eller ph 2/1 pendel pære, eller ph 2/1 pendel replica. Den her viden har søgerobotten ligeledes benyttet for, at søge sig igennem de flere millioner af varer. Desuden viser vores data, at søgeudtrykkene ph 2 1 pendel sortforkromet og ph 2/1 pendel sort er meget populære, og derfor er de naturligvis også blevet taget med af robotten nøjagtig som søgeordene ph 2/1 pendel sort metalliseret og ph 2/1 pendel pris. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de præsenterede varer, og at mindst ét af dem kunne bruges.