Ph 3/2 Bordlamper

Kategorier:

Topskærm til PH 3/2 Rav Bordlampe - Louis Poulsen

2.475,00 kr.

Topplade til PH 3/2 Bord, Væg & 3½-2½ Gulv Sort - Louis Poulsen

385,00 kr.

PH 3/2 Bordlampe Messing - Louis Poulsen

7.475,00 kr.

PH 3/2 Bordlampe Messing - Louis Poulsen

7.475,00 kr.

PH 3/2 Bord/Væg/Pendel Glas Underskærm - Louis Poulsen

1.050,00 kr.

PH 3/2 Bord/Væg/Pendel Glas Underskærm - Louis Poulsen

1.050,00 kr.

PH 3/2 Bord/Væg/Pendel Glas Underskærm - Louis Poulsen

1.050,00 kr.

PH 3/2 Bord/Væg/Pendel Glas Mellemskærm - Louis Poulsen

1.250,00 kr.

PH 3/2 Bord Skærmsæt Hvid - Louis Poulsen

2.000,00 kr.

PH 3/2 Bord Rav - Louis Poulsen

9.995,00 kr.

PH 3/2 Bord Højglansforkromet - Louis Poulsen

6.875,00 kr.

PH 3/2 Bord Højglansforkromet - Louis Poulsen

6.875,00 kr.

PH 3/2 Bord Højglansforkromet - Louis Poulsen

6.875,00 kr.

PH 3/2 Bord Højglansforkromet - Louis Poulsen

6.875,00 kr.

PH 3/2 Bord Højglansforkromet - Louis Poulsen

6.875,00 kr.

PH 3/2 Bord Højglansforkromet - Louis Poulsen

6.875,00 kr.

Mellemskærm til PH 3/2 Rav Bordlampe - Louis Poulsen

1.625,00 kr.

Bundskærm til PH 3/2 Rav Bordlampe - Louis Poulsen

1.425,00 kr.

PH 3/2 Ravfarvet Underskærm Glas - Louis Poulsen

1.425,00 kr.

PH 3/2 Ravfarvet Overskærm Glas - Louis Poulsen

2.425,00 kr.

PH 3/2 Ravfarvet Mellemskærm Glas - Louis Poulsen

1.625,00 kr.

PH 3/2 Bordlampe Sortmetalliseret - Louis Poulsen

7.475,00 kr.

PH 3/2 Bordlampe messing metalliseret - Louis Poulsen

7.475,00 kr.

PH 3/2 Bordlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

6.875,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Denne score er baseret på i alt 18 kundeanmeldelser, hvoraf hele 15 personer har givet topkarakter. Luxlight.dks Facebook-side har i øjeblikket 1864 fans. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Luxlight.dk er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover har Luxlight.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Luxlight.dk efter kun 1-4 hverdage, og leveringen betaler du kun 40 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 9000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1574 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 1352 personer har givet toprating. Lige nu er der 38692 personer som er fans af Lampemesteren.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 80 mennesker, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 100 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lampemesteren.dk, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Webshoppen AndLight.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 6000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 840 kundeanmeldelser, hvoraf hele 720 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 11650 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 3,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. AndLight.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover er der hos AndLight.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

AndLight.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og overstiger dit køb 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 67 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 48 af disse har givet dem topkarakter. Lamper.dks Facebook-side har i øjeblikket 369 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lamper.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Lamper.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Lamper.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 45 kr. Og for varer der er dyrere end 200 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste varer fra de største online webshops. Vores produktoversigter indeholder varer til børn, men også til herrer og damer. Hvad end du er pige eller dreng, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.

Produkterne der er fremvist i denne kategori er genereret af vores produktrobot. Den har nemlig kigget en stor mængde produkter igennem for at kunne fremvise dem der relaterer sig bedst til ph 3/2 bordlampe, og som robotten derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Foruden din søgetekst har den samtidig medregnet søgefraser, som den estimerer at andre normalt skriver i relation til det, fx ph 3/2 bordlampe rav og ph 3/2 bordlampe tilbud. Det bruger den som information til, at fremvise de mest relaterede produkter.

Vi kan også se at mennesker eksempelvis leder efter ph 3 2 bordlampe jubilæumsmodel og ph 3/2 bordlampe sort, eller ph 3 2 bordlampe samlevejledning. Denne data har søgerobotten også brugt for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne ph 3/2 bordlampe special edition og ph 3 2 bordlampe reservedele er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robot-søgeren ligesom søgefraserne ph 3/2 bordlampe brugt og ph 3/2 bordlampe limited edition. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de præsenterede varer, og at minimum ét af dem fangede din interesse.