Ph 3/2 pendler

Kategorier:

PH 3/2 Pendel Overskærm - Louis Poulsen

1.975,00 kr.

PH 3/2 Pendel Sortmetalliseret - Louis Poulsen

5.295,00 kr.

PH 3/2 Pendel Messing metalliseret - Louis Poulsen

5.295,00 kr.

PH 3/2 Pendel Højglansforkromet - Louis Poulsen

4.795,00 kr.

PH 3/2 Akademi - Louis Poulsen

22.495,00 kr.

Baldakin blank forkromet til PH 2/1 Stammekrone og PH 3/2 Akademi - Louis Poulsen

1.115,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 18 anmeldelser af webshoppen, og denne imponerende score skyldes hele 15 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 1864 fans. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du har på Luxlight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Luxlight.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover giver Luxlight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Luxlight.dk når der er gået 1-4 hverdage, og betaler blot 40 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Luxlight.dk nu

Netbutikken Lampemesteren.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 9000 varer i deres produktsortiment.

Lampemesteren.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1574 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1352 5-stjernede anmeldelser. Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. Samlet set er der 80 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lampemesteren.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Netbutikken AndLight.dk er en af de største på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 840 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 720 personer har givet toprating. AndLight.dk har 11650 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 3,6 ud af 5.

Du har på AndLight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Derudover er der hos AndLight.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra AndLight.dk efter blot 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 67 tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lamper.dk har 369 fans på deres Facebook-side.

Du har på Lamper.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Lamper.dk er en del af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover er der hos Lamper.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Lamper.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 45 kr. Og overstiger dit køb 200 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Produktlisterne viser tilbud til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde de gode produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis levering i Danmark.

Produkterne der fremvises i den her kategori er udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig kigget flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig mest muligt til ph 3/2 pendel, og som den derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst. Udover de søgeord du har indtastet på Google har den desuden medtaget søgefraser, som den vurderer at andre folk med stor sandsynlighed benytter i forbindelse med det, fx ph 3 2 pendel samlevejledning eller ph 3 2 pendel reservedele. Det kan den bruge som ekstra viden til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Data viser også at andre mennesker søger efter eksempelvis ph 3 2 pendel bruneret messing og ph 3/2 pendel brugt, samt ph 3/2 pendel tilbud. Den viden har søgerobotten ligeledes taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af produkter. Desuden kan det i data ses, at søgefraserne ph 3/2 pendel sort og ph 3/2 pendel pære ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af søgerobotten nøjagtig som søgefraserne ph 3 2 pendel kobber og ph 3/2 pendel højglansforkromet. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at ét eller flere af dem fangede din interesse.