Ph 4/3 pendler

Kategorier:

PH 4/3 Pendel Dækplade Hvid - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 pendel dækplade orange gl. model - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 pendel dækplade hvid ny model - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 pendel dækplade hvid gl. model - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 Pendel - Louis Poulsen

3.795,00 kr.

PH 4/3 bæreplade 18/56 t/standardophæng - Louis Poulsen

130,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Internetbutikken Luxlight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 3000 produkter i deres varesortiment.

Luxlight.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 18 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 15 personer har givet toprating. Luxlight.dk har 1864 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og disse giver en score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Luxlight.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra Luxlight.dk når der er gået 1-4 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 40 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1574 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 1352 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Lampemesteren.dk i skrivende stund 38692 fans på deres side. 80 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Lampemesteren.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 100 dage.

Hos Lampemesteren.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Internetbutikken AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på 9 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er baseret på i alt 840 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 720 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 11650 personer som er fans af AndLight.dks Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 24 mennesker, og den gennemsnitlige score er 3,6 ud af 5.

Det er på AndLight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. AndLight.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover er der hos AndLight.dk prisgaranti på alle produkter, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

AndLight.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

På Trustpilot har Lamper.dk en score på hele 8,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 67 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 48 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 369 fans.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lamper.dk efter kun 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 200 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Produktlisterne viser produkter til piger og drenge, og samtidig også til damer og herrer. Hvad end du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde gode produkter som kan købes på udsalg og gerne med fri fragt.