Ph 4/3

Kategorier:

Baldakin 2-delt hvid - Louis Poulsen

130,00 kr.

Bæreplade til PH 4/3 - Louis Poulsen

130,00 kr.

Dækplade til PH 4/3 Pendel Orange Gammel Model - Louis Poulsen

195,00 kr.

Louis Poulsen PH 4/3 Bord

6.150,00 kr.

Louis Poulsen PH 4/3 Pendel

3.795,00 kr.

LP Porcelæn Fatning - Louis Poulsen

125,00 kr.

Overskærm PH 4/3 - Louis Poulsen

1.325,00 kr.

PH 4/3 Bord - Louis Poulsen

5.995,00 kr.

PH 4/3 Bord Fatningsbøjle - Louis Poulsen

155,00 kr.

PH 4/3 Bord Fatningshus - Louis Poulsen

670,00 kr.

PH 4/3 Bord Fingermøtrik M/Skive - Louis Poulsen

150,00 kr.

PH 4/3 bord fingerskrue m/skive - Louis Poulsen

150,00 kr.

Ph 4/3 Bord Mellem/Under Skærmsæt - Louis Poulsen

1.050,00 kr.

PH 4/3 Bord Mellem/Under Skærmsæt Ny - Louis Poulsen

1.050,00 kr.

PH 4/3 Bord Nippel - Louis Poulsen

82,00 kr.

PH 4/3 Bord Overskærm Ny - Louis Poulsen

1.325,00 kr.

PH 4/3 Bordlampe - Louis Poulsen

6.150,00 kr.

PH 4/3 bæreplade 18/56 t/standardophæng - Louis Poulsen

130,00 kr.

PH 4/3 Pendel - Louis Poulsen

3.795,00 kr.

PH 4/3 Pendel - Louis Poulsen

3.795,00 kr.

PH 4/3 Pendel Dækplade Hvid - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 Pendel Dækplade Hvid Gammel Model - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 pendel dækplade hvid gl. model - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 pendel dækplade hvid ny model - Louis Poulsen

195,00 kr.

PH 4/3 pendel dækplade orange gl. model - Louis Poulsen

195,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 18 tidligere kunder har lavet, hvoraf 15 har givet den højeste karakter. Lige nu er der 1864 personer som er fans af Luxlight.dks Facebook-side. Samlet set er der 5 personer som har anmeldt siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt Luxlight.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover har Luxlight.dk prisgaranti på alle deres varer, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Luxlight.dk efter blot 1-4 hverdage, og betaler blot 40 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 9000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 1574 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 1352 personer har givet topkarakter. Lampemesteren.dks Facebook-side har i øjeblikket 38692 fans. 80 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Lampemesteren.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Hos Lampemesteren.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

På Trustpilot har AndLight.dk en score på hele 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 840 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 720 5-stjernede anmeldelser. AndLight.dks Facebook-side har i øjeblikket 11650 fans. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 24 mennesker, og den gennemsnitlige score er 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. AndLight.dk er godkendt af E-mærket, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher AndLight.dk produkter ift. andre webshops, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster 29 kr. at få varerne tilsendt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Webshoppen Lamper.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 67 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 48 personer har givet toprating. Lamper.dk har 369 fans på deres Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Lamper.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover giver Lamper.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lamper.dk efter kun 1-3 hverdage, og betaler blot 45 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 200 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi baner vejen for dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores produktoversigter præsenterer varer til drenge og piger, samt til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter der kan købes på tilbud og helst med gratis fragt.

Produkterne der er fremvist på den her oversigt er udvalgt af vores produktrobot. Den har nemlig ledt ekstremt mange varer igennem for at finde dem der relaterer sig bedst til ph 4/3, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den også indregnet søgeord, som den estimerer at andre mennesker ofte bruger i sammenhæng med det, fx ph 4/3 bord og ph 4/3 fatning. Det benytter den som information til, at vise de mest relevante produkter.

Det kan også ses at mennesker er på udkig efter ph 4/3 replica og ph 4/3 dba, samt ph 4/3 reservedele. Denne data har søgerobotten ligeledes benyttet til, at navigere igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt kan det i data ses, at søgeordene ph 4/3 bordlampe pris og ph 4/3 bordlampe reservedele er meget populære, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeordene ph 4/3 bordlampe lauritz og ph 4/3 skærm. Vores forhåbning er utvivlsomt at vi ikke skuffede dig med de viste varer, og at minimum ét af dem faldt i din smag.