Ph 5 lamper

Kategorier:

Bæreplade til PH 5 Gammel Model - Louis Poulsen

130,00 kr.

Forlængernippel til PH 5 Pendel Gammel Model - Louis Poulsen

99,00 kr.

PH 5 Mini Kobber - Louis Poulsen

5.625,00 kr.

PH 5 Pendel Kobber - Louis Poulsen

7.175,00 kr.

PH 5 Pendel Kobber - Louis Poulsen

7.175,00 kr.

PH 5-4½ - Louis Poulsen

15.375,00 kr.

PH 5-4½ Pendel

15.375,00 kr.

PH 50 Afstandstykke Alu m/Ben - Louis Poulsen

375,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 18 anmeldelser af webshoppen, hvor det er yderst imponerende at 15 af disse har givet dem topkarakter. Luxlight.dks Facebook-side har i øjeblikket 1864 fans. Her er der 5 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du har på Luxlight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt Luxlight.dk, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Luxlight.dk kan levere dine varer på 1-4 hverdage, og fragten koster fra 40 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 9000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1574 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 1352 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 38692 personer som er fans af Lampemesteren.dks Facebook-side. I alt har 80 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lampemesteren.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 6000 varer.

AndLight.dk har en score på 9 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 840 kundeanmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 720 af disse har givet dem topkarakter. Lige nu er der 11650 personer som er fans af AndLight.dks Facebook-side. Her er der 24 personer som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 3,6 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på AndLight.dk betale med kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og betaler blot 29 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg AndLight.dk nu

Internetbutikken Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 67 anmeldelser, hvoraf imponerende 48 personer har givet dem den højeste karakter. Lamper.dk har 369 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Lamper.dk er en del af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lamper.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 45 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 200 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktlister fremviser varer til børn, men også til herrer og damer. Hvad end du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til de bedste varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der præsenteres i denne kategori er udvalgt automatisk af vores shopping-robot. Den har kigget en stor mængde varer igennem for at kunne fremvise dem der minder mest om søgeordet ph 5 lamper, og som den derfor forestiller sig matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den ligeledes indregnet søgeudtryk, som andre folk sandsynligvis benytter i sammenhæng med det, fx ph 5 lamper brugt og ph 5 lamper reservedele. Det benytter den som ekstra viden til, at fremvise de mest aktuelle varer.

Vi kan også se at andre mennesker søger efter eksempelvis ph 5 lamper tilbud og ph 5 lampe kopi, samt ph 5 lampe replica. Den viden har robot-søgeren ligeledes brugt til, at navigere igennem de flere millioner af varer. Derudover viser data, at søgeudtrykkene ph 5 lampe grå og ph 5 lampe mini ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgningerne ph 5 lampe pære og ph 5 lampe samlevejledning. Vi håber inderligt at vi ikke skuffede dig med de fremviste varer, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.