Ph 80 lamper

Kategorier:

PH 80 - Louis Poulsen

7.175,00 kr.

PH 80 Gulv u/Skærmsæt Løs Krop - Louis Poulsen

3.295,00 kr.

PH 80 Gulvlampe - Louis Poulsen

7.175,00 kr.

PH 80 Komplet Skærmsæt - Louis Poulsen

3.800,00 kr.

PH 80 Mellemskærm - Louis Poulsen

565,00 kr.

PH 80 Overskærm - Louis Poulsen

1.225,00 kr.

PH 80 Topdæksel - Louis Poulsen

815,00 kr.

PH 80 Underskærm - Louis Poulsen

480,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Luxlight.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 18 tidligere kunder har lavet, hvoraf 15 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 1864 mennesker som er fans af Luxlight.dks Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du har på Luxlight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Luxlight.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Luxlight.dk efter blot 1-4 hverdage, og betaler blot 40 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på hele 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1574 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 1352 af dem har givet topkarakter. Lampemesteren.dk har 38692 fans på deres Facebook-side. Samlet set er der 80 personer som har anmeldt siden, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. Lampemesteren.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Du modtager dine varer fra Lampemesteren.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 6000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 840 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 720 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 11650 fans. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 3,6 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover har AndLight.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg AndLight.dk nu

Internetbutikken Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 3000 varer at vælge i mellem.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 67 anmeldelser af webshoppen, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. Lamper.dks Facebook-side har i øjeblikket 369 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke behøver at hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 45 kr. Og når du bestiller for mere end 200 kr. i alt, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi kommer dig til undsætning når du skal finde de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Vores produktlister præsenterer varer til børn, og ligeledes også til mænd og kvinder. Om du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste produkter der kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.