Ph Bordlamper

Kategorier:

Bundskærm til PH 3/2 Rav Bordlampe - Louis Poulsen

1.425,00 kr.

Fatning til PH 3½-2½ Bord

30,00 kr.

Louis Poulsen PH 2/1 Bordlampe Sortforkromet

4.745,00 kr.

Louis Poulsen PH 3½-2½ Bordlampe

7.995,00 kr.

Louis Poulsen PH 3/2 Bordlampe

6.875,00 kr.

Mellemskærm til PH 3/2 Rav Bordlampe - Louis Poulsen

1.625,00 kr.

Overskærm PH 4/3 - Louis Poulsen

1.325,00 kr.

PH 2/1 Bordlampe messing metalliseret - Louis Poulsen

5.425,00 kr.

PH 2/1 G9 Fatning - Louis Poulsen

79,00 kr.

PH 3/2 Bord/Væg/Pendel Glas Mellemskærm - Louis Poulsen

1.250,00 kr.

PH 3/2 Bord/Væg/Pendel Glas Underskærm - Louis Poulsen

1.050,00 kr.

PH 3/2 Bordlampe messing metalliseret - Louis Poulsen

7.475,00 kr.

PH 3/2 Ravfarvet Mellemskærm Glas - Louis Poulsen

1.625,00 kr.

PH 3/2 Ravfarvet Overskærm Glas - Louis Poulsen

2.425,00 kr.

PH 3/2 Ravfarvet Underskærm Glas - Louis Poulsen

1.425,00 kr.

PH 4/3 Bord - Louis Poulsen

5.995,00 kr.

Ph 4/3 Bord Mellem/Under Skærmsæt - Louis Poulsen

1.050,00 kr.

PH 4½-3½ Bord - Louis Poulsen

20.495,00 kr.

PH 4½-3½ Glas Mellemskærm - Louis Poulsen

3.775,00 kr.

PH 4½-3½ Glas Overskærm - Louis Poulsen

8.895,00 kr.

PH 4½-3½ Glas Skærme - Louis Poulsen

2.825,00 kr.

Topmøtrik til PH Lamperne Bruneret - Louis Poulsen

205,00 kr.

Topplade til PH 3/2 Bord, Væg & 3½-2½ Gulv Sort - Louis Poulsen

385,00 kr.

Topskærm til PH 3/2 Rav Bordlampe - Louis Poulsen

2.475,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Luxlight.dks Trustpilot-score ligger på 8,6 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er baseret på anmeldelser fra 18 tidligere kunder, og dette er takket være hele 15 5-stjernede anmeldelser. Luxlight.dk har 1864 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover får du hos Luxlight.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Luxlight.dk leveret inden for 1-4 hverdage, og betaler blot 40 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 9000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 1574 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 1352 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 38692 fans. Ud af disse er der 80 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har godkendt Lampemesteren.dk, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 100 dage.

Lampemesteren.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Webshoppen AndLight.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 6000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er baseret på anmeldelser fra 840 tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 720 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 11650 personer som er fans af deres side. 24 af deres fans har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 3,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. E-mærket har godkendt AndLight.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover er der hos AndLight.dk prisgaranti på alle produkter, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Efter 1-3 hverdage modtager man normalvis sine varer fra AndLight.dk, og leveringen koster blot 29 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Lamper.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 67 anmeldelser, og dette er takket være hele 48 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 369 personer som er fans af deres side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Lamper.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Lamper.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Lamper.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og leveringen koster blot 45 kr. Og når du bestiller for mere end 200 kr. i alt, så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde.

Besøg Lamper.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktoversigter præsenterer produkter til børn, og ligeledes også til damer og herrer. Om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til gode varer som kan købes på udsalg og helst med fri fragt.