Ph Gulvlamper

Kategorier:

Fatningsrør til PH 3½-2½ Gulv - Louis Poulsen

1.209,00 kr.

Louis Poulsen PH 3½-2½ Gulvlampe Messing Metalliseret

11.275,00 kr.

PH 3/2 Ravfarvet Mellemskærm Glas - Louis Poulsen

1.625,00 kr.

PH 3½-2½ Gulv Mellemskærm - Louis Poulsen

1.795,00 kr.

PH 3½-2½ Gulv Overskærm - Louis Poulsen

2.640,00 kr.

PH 3½-2½ Gulv Underskærm - Louis Poulsen

1.560,00 kr.

PH 3½-2½ Gulvlampe Messing metalliseret - Louis Poulsen

11.275,00 kr.

PH 3½-3 Ravfarvet Pendel Glas Topskærm - Louis Poulsen

2.995,00 kr.

PH 80 Gulv u/Skærmsæt Løs Krop - Louis Poulsen

3.295,00 kr.

Topplade til PH 3/2 Bord, Væg & 3½-2½ Gulv Sort - Louis Poulsen

385,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Netbutikken Luxlight.dk er en af de største på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 3000 produkter.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 18 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 15 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 1864 personer som er fans af deres side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Det er på Luxlight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover giver Luxlight.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Luxlight.dk tilbyder levering på kun 1-4 hverdage, og leveringen betaler du kun 40 kr. for. Og overstiger dit køb 500 kr., så får du fragten gratis.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 9000 produkter.

På Trustpilot har Lampemesteren.dk en score på 9,5 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1574 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1352 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 38692 fans. Samlet set er der 80 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Lampemesteren.dk er godkendt af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 100 dage.

Normalvis bliver ordrer på Lampemesteren.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 6000 varer at vælge i mellem.

AndLight.dks Trustpilot-score ligger på 9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 840 kunder, hvoraf imponerende 720 personer har givet dem den højeste karakter. AndLight.dk har 11650 fans på deres Facebook-side. 24 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 3,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover får du hos AndLight.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på AndLight.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Og for varer der er dyrere end 399 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg AndLight.dk nu

Internetbutikken Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 67 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det skal bemærkes at hele 48 personer har givet toprating. Lige nu er der 369 personer som er fans af Lamper.dks Facebook-side.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover tilbyder Lamper.dk prisgaranti, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra Lamper.dk når der er gået 1-3 hverdage, og fragten koster fra 45 kr. Hvis du ender med at have varer for over 200 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de bedste online forhandlere. Vores produktoversigter fremviser varer til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er dame eller herre, så hjælper vi dig med at finde frem til gode varer der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.