Philips Hue Bridge

Kategorier:

Philips Hue White Ambiance 3 Bulb+Switch+Bridge

1.099,00 kr.

Philips Hue White Ambiance 3 Bulb+Switch+Bridge

1.099,00 kr.

Philips Hue White Ambiance 2 Bulb+Switch+Bridge

699,00 kr.

Philips Hue White 9,5W Starter Kit m/Bridge

599,00 kr.

Philips Hue Color Go White Bordlampe - Philips Hue

599,00 kr.

Philips Hue Color Go White Bordlampe - Philips Hue

599,00 kr.

Philips Hue Color Go White Bordlampe - Philips Hue

599,00 kr.

Philips Hue Color Go White Bordlampe - Philips Hue

599,00 kr.

Philips Hue Bridge HomeKit

449,00 kr.

Philips Hue Bridge HomeKit

449,00 kr.

Niko Intense Hue Kontak Sort - Philips Hue

499,00 kr.

Niko Intense Hue Kontak Hvid - Philips Hue

499,00 kr.

DEMO Philips Hue Bridge HomeKit

449,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Luxlight.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og i dag består deres varesortiment af flere end 3000 produkter.

På Trustpilot har Luxlight.dk en score på 8,6 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 18 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 15 5-stjernede anmeldelser. Luxlight.dks Facebook-side har i øjeblikket 1864 fans. Ud af disse er der 5 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid. Luxlight.dk er en E-mærket webshop, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover prismatcher Luxlight.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Luxlight.dk kan levere dine varer på 1-4 hverdage, og det koster kun 40 kr. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og der er i dag flere end 9000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,5 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1574 anmeldelser af webshoppen, hvoraf 1352 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Lampemesteren.dk 38692 fans. Her er der 80 personer som har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,7 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Lampemesteren.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Lampemesteren.dk er en E-mærket webshop, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 39 kr. Og for varer der er dyrere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 6000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 840 kunder, hvoraf imponerende 720 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 11650 fans. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 3,6 ud af 5.

Du har på AndLight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. AndLight.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra AndLight.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 399 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Lamper.dk en score på hele 8,6 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 67 tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 48 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Lamper.dk i skrivende stund 369 fans på deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover har Lamper.dk prisgaranti på alle deres varer, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Hvis du fortryder, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster kun 45 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 200 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Vores produktoversigter indeholder varer til juniorer, samt til herrer og damer. Uanset om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde de gode varer der kan købes på tilbud og helst med gratis levering.

Produkterne der er vist i den her kategori er udvalgt af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt en stor mængde varer igennem for at finde dem der mest muligt relaterer sig til philips hue bridge, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også indregnet søgninger, som den kan se at andre med stor sandsynlighed skriver i relation til det, fx philips hue bridge 2.1 eller philips hue bridge wifi. Det har den benyttet som information til, at liste de tættest beslægtede produkter.

Vi ser også at folk eksempelvis leder efter philips hue bridge range og philips hue bridge setup, og philips hue bridge pricerunner. Den her data har søgerobotten også benyttet til, at navigere igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt viser data, at søgningerne philips hue bridge 1 vs 2 og philips hue bridge 2.0 er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet indregnet af robot-søgeren ligesom søgefraserne philips hue bridge versions og philips hue bridge opsætning. Vi håber virkelig at du er tilfreds de listede produkter, og at minimum ét af dem faldt i din smag.