Philips Hue Lightstrip

Kategorier:

Philips Hue Lightstrips

449,00 kr.

LightStrips Plus 2 meter Startsæt - Philips Hue

599,00 kr.

LightStrips Plus 2 meter Startsæt - Philips Hue

599,00 kr.

LightStrips Plus 2 meter Startsæt - Philips Hue

599,00 kr.

LightStrips Plus 1 meter Forlængersæt - Philips Hue

189,00 kr.

LightStrips Plus 1 meter Forlængersæt - Philips Hue

189,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Netbutikken Luxlight.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er baseret på anmeldelser fra 18 tidligere kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 15 af dem har givet topkarakter. Luxlight.dks Facebook-side har i øjeblikket 1864 fans. Samlet set der lige nu 5 anmeldelser af siden, og den samlede score er her 5 ud af 5.

Det er på Luxlight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Derudover giver Luxlight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Luxlight.dk tilbyder levering på kun 1-4 hverdage, og fragten koster fra 40 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Luxlight.dk nu

Lampemesteren.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 9000 varer.

Lampemesteren.dk har en score på 9,5 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er regnet ud fra 1574 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1352 5-stjernede anmeldelser. Lampemesteren.dk har 38692 fans på deres Facebook-side. Her er der 80 personer som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,7 ud af 5.

Du har på Lampemesteren.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. Lampemesteren.dk er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Lampemesteren.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis du foretrækker det. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 6000 produkter.

Netbutikken har 9 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 840 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 720 personer har givet dem den højeste karakter. AndLight.dks Facebook-side har i øjeblikket 11650 fans. 24 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 3,6 ud af 5.

Det er på AndLight.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover får du hos AndLight.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan roligt regne med at produkterne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra AndLight.dk når der er gået 1-3 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 399 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Internetbutikken Lamper.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 67 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 48 personer har givet toprating. I skrivende stund er der 369 mennesker som er fans af Lamper.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Lamper.dk er en E-mærket webshop, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover giver Lamper.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du undgår at betale overpris for dine varer. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Lamper.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 45 kr. Hvis du ender med at have varer for over 200 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de mest populære online butikker. Vores guides fremviser produkter til babyer og børn, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er pige eller dreng, så assisterer vi dig i at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og gerne med gratis levering.

Produkterne der fremvises i den her samling er søgt frem af vores robot. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest til philips hue lightstrip, og som den derfor beregner er mest relevante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den derudover medtaget søgeord, som den ser at andre folk ofte benytter i relation til det, fx philips hue lightstrip plus og philips hue lightstrip plus 2m. Det kan den bruge som inspiration til, at fremvise de tættest beslægtede produkter.

Vores data viser også at mennesker eksempelvis søger efter philips hue lightstrip plus bundle eller philips hue lightstrip forlænger, og philips hue lightstrip start-kit. Den her viden har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt viser data, at søgeordene philips hue lightstrip 5 m og philips hue lightstrip skinne er meget populære, og derfor er de ligeledes blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeordene philips hue lightstrip plus 1m extension og philips hue lightstrip plus 2m + 1m. Vi håber at du er tilfreds med de viste varer, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.