Philips Hue Starter Kit

Kategorier:

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit

1.490,00 kr.

Philips Hue White and Color Ambiance Starter Kit

1.490,00 kr.

Philips Hue White Ambiance 3 Bulb+Switch+Bridge

1.099,00 kr.

Philips Hue White Ambiance 3 Bulb+Switch+Bridge

1.099,00 kr.

Philips Hue White Ambiance 2 Bulb+Switch+Bridge

699,00 kr.

Philips Hue White 9,5W Starter Kit m/Bridge

599,00 kr.

Philips Hue White and Color Ambiance Startsæt E27 - 10W - Så længe lager haves

1.490,00 kr.

Philips Hue White Ambiance Startsæt E27 9,5W - Så længe lager haves

1.099,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Internetbutikken Luxlight.dk er blevet ekstremt populær, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Luxlight.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 18 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 15 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 1864 mennesker som er fans af Luxlight.dks Facebook-side. I alt 5 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover giver Luxlight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Luxlight.dk efter kun 1-4 hverdage, og leveringen betaler du kun 40 kr. for. Hvis du ender med at have varer for over 500 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Luxlight.dk nu

Internetbutikken Lampemesteren.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 9000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1574 tidligere kunder har lavet, hvor det skal bemærkes at hele 1352 personer har givet toprating. Ovre på Facebook er der lige nu 38692 personer som er fans af deres side. 80 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,7 ud af 5.

Det er på Lampemesteren.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt Lampemesteren.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage inden for 100 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Lampemesteren.dk efter kun 1-3 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Lampemesteren.dk nu

Webshoppen AndLight.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 840 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 720 personer har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har AndLight.dk 11650 fans. Samlet set der lige nu 24 anmeldelser af siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 3,6 ud af 5.

Du har på AndLight.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. E-mærket har accepteret AndLight.dk på deres medlemsliste, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover giver AndLight.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer dig bedre. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg AndLight.dk nu

Lamper.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 3000 varer hos dem.

Netbutikken har 8,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 67 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf hele 48 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 369 personer som er fans af deres side.

Du har på Lamper.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover prismatcher Lamper.dk alle deres varer, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Lamper.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og du betaler blot 45 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 200 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Lamper.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste varer fra de bedste online forhandlere. Vores guides præsenterer varer til piger og drenge, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer som kan købes på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.

Produkterne der er vist i den her oversigt er fundet frem af vores interne produktrobot. Den har ledt flere millioner af varer igennem med det formål at kunne fremvise dem der relaterer sig mest muligt til philips hue starter kit, og som den derfor forestiller sig matcher dit behov bedst. Udover din søgetekst har den ligeledes medregnet søgefraser, som den kan se at andre sandsynligvis bruger i forbindelse med det, fx philips hue starter kit bilka eller philips hue starter kit e27. Den kan den benytte som inspiration til, at fremvise de mest aktuelle produkter.

Vores data viser også at andre folk er på udkig efter philips hue starter kit e14 og philips hue starter kit ambiance, eller philips hue starter kit white. Den her viden har søgerobotten også benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange tilbud. For øvrigt viser data, at søgeordene philips hue starter kit 2 bulbs og philips hue starter kit richer colors ligeledes er meget anvendte, og derfor er de også blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgningerne philips hue starter kit review og philips hue starter kit gu10. Vores håb er at du er tilfreds de listede produkter, og at nogle af dem fangede din interesse.