Picnictæpper

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 2,3 ud af 5.

Det er på Texas.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Texas.dk efter blot 1-2 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

På Trustpilot har MoreLand.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 5148 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). Lige nu er der 4033 personer som er fans af MoreLand.dks Facebook-side.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag flere end 1000 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvoraf imponerende 1970 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har HaveMoebelland.dk 3 fans på nuværende tidspunkt.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden kan du også betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. E-mærket har godkendt webshoppen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og overstiger dit køb 6000 kr., så får du fragten gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi formidler de billigste og bedste varer fra de mest populære online webshops. Vores artikler præsenterer dig for varer til piger og drenge, men også til herrer og damer. Uanset om du er pige eller dreng, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og helst med gratis fragt i Danmark.