Picnictasker

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Netbutikken Texas.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er beregnet ud fra i alt 7169 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 459 mennesker som er fans af Texas.dks Facebook-side. Ud af disse er der 17 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og fragten koster fra 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 5148 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 4294 af dem har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 4033 fans.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. E-mærket har accepteret MoreLand.dk på deres medlemsliste, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem er der flere end 1000 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2434 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 1970 personer har givet toprating. På deres Facebook-side side har HaveMoebelland.dk 3 fans.

Det er på HaveMoebelland.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er medlem af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 50 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 6000 kr., så er der fri fragt.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Vores artikler viser produkter til børn, men også til herrer og damer. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste varer som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.