Pierre Cardin Deodoranter

Kategorier:

Pierre Cardin Pour Monsieur Deodorant (Spray)

89,95 kr.

Pierre Cardin Pour Homme Deodorant Spray (200 ml)

89,95 kr.

Vores anbefalede beauty-webshops

NiceHair.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres varesortiment består i dag af flere end 14000 produkter.

NiceHair.dks Trustpilot-score ligger på 9,4 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 37612 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 31933 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har NiceHair.dk i skrivende stund 225196 fans på deres side. I alt 4607 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,1 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

NiceHair.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og når du bestiller for mere end 399 kr. i alt, så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg NiceHair.dk nu

Lookfoxy.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er mere end 300 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 6,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Scoren er baseret på anmeldelser fra 43 tidligere kunder, hvoraf hele 14 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Lookfoxy.dk 608 fans. 10 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 3,9 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid.

Derudover giver Lookfoxy.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Lookfoxy.dk, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 499 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Lookfoxy.dk nu

Webshoppen Made4men.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er mere end 3000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,4 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 6942 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 5800 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Made4men.dk 6276 fans på nuværende tidspunkt. Her er der 75 personer som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 4,1 ud af 5.

Det er på Made4men.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Made4men.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er nemmere for dig.

Besøg Made4men.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de mest populære online webshops. Artiklerne viser tilbud til juniorer, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt.

Varerne der er fremvist i denne kategori er udvalgt automatisk af vores interne søgemaskine. Den har nemlig ledt et utal af produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet pierre cardin deodorant, og som robotten derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover din søgetekst har den i øvrigt inddraget søgefraser, som andre mennesker normalt bruger i forbindelse med det, fx pierre cardin deodorant spray og pierre cardin deodorant stick. Det bruger den som ekstra viden til, at vise de mest relaterede produkter.

Det er også tydeligt at andre eksempelvis søger efter pierre cardin deodorant grøn eller pierre cardin deodorant matas, og pierre cardin deo stick. Den her viden har robotten også brugt for, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. Desuden viser vores data, at søgefraserne pierre cardin deodorant pour monsieur og pierre cardin deodorant emotion er meget almindelige, og derfor er de ligeledes blevet taget med af søgerobotten på samme måde som søgefraserne pierre cardin deo grøn og pierre cardin deodorant bleu marine. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds de listede varer, og at bare et enkelt af dem faldt i din smag.