Piet Hein Gulvstager

Kategorier:

Venus Maxi Sort Lysestage 47,5 cm (gulvstage) - Piet Hein

1.709,00 kr.

Venus Maxi Lysestage 47,5 cm (gulvstage) - Piet Hein

1.709,00 kr.

Saturn Maxi Sort Lysestage 80,5 cm (gulvstage) Så længe lager haves - Piet Hein

1.899,00 kr.

Saturn Maxi Lysestage 80,5 cm (gulvstage) - Piet Hein

1.899,00 kr.

Mars Maxi Sort Lysestage 32 cm (gulvstage) Så længe lager haves - Piet Hein

1.599,00 kr.

Mars Maxi Lysestage 32 cm (gulvstage) - Piet Hein

1.599,00 kr.

Jupiter Maxi Sort Lysestage 65 cm (gulvstage) Så længe lager haves - Piet Hein

1.849,00 kr.

Jupiter Maxi Lysestage 65 cm (gulvstage) - Piet Hein

1.849,00 kr.

Vores anbefalede lampe-webshops

Webshoppen Luxlight.dk er en af de mest populære på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

Luxlight.dk har en score på 8,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 18 kunder, hvoraf imponerende 15 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Luxlight.dk 1864 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 5 mennesker, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 5 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Luxlight.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Luxlight.dk er en E-mærket webshop, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover er der hos Luxlight.dk prisgaranti på alle produkter, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Luxlight.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-4 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 40 kr. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Luxlight.dk nu

Webshoppen Lampemesteren.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 9000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,5 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1574 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 1352 personer har givet dem den højeste karakter. Ovre på Facebook er der lige nu 38692 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 80 som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,7 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret Lampemesteren.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 100 dage.

Du modtager din ordre fra Lampemesteren.dk efter blot 1-3 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 499 kr. i kurven, så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder desuden firmalevering, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Lampemesteren.dk nu

AndLight.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 6000 varer.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 840 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 720 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 11650 mennesker som er fans af AndLight.dks Facebook-side. Samlet set er der 24 personer som har anmeldt siden, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 3,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. E-mærket har godkendt webshoppen, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover er der hos AndLight.dk prisgaranti på alle produkter, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på AndLight.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg AndLight.dk nu

Netbutikken Lamper.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Lamper.dk en score på hele 8,6 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 67 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 48 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Lamper.dk 369 fans på nuværende tidspunkt.

Det er på Lamper.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover får du hos Lamper.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager din ordre fra Lamper.dk efter blot 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 45 kr. Og overstiger dit køb 200 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Lamper.dk nu

Vi holder dig i hånden når du skal finde de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores artikler viser produkter til juniorer, og samtidig også til herrer og damer. Uanset om du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde gode varer du kan købe på tilbud og gerne med gratis fragt i Danmark.

Varerne der vises i denne kategori er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har ledt en stor mængde produkter igennem for at finde frem til dem der relaterer sig bedst til piet hein gulvstager, og som robotten derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover din søgetekst har den i øvrigt medtaget søgeudtryk, som andre mennesker typisk skriver i sammenhæng med det, fx piet hein gulvstager brugt eller piet hein gulvstager tilbud. Det har den brugt som information til, at kunne vise de mest relevante varer.

Vi ser også at andre leder efter eksempelvis piet hein gulvstager lys eller piet hein gulvstager maxi, samt piet hein gulvstager sort. Den data har robotten også brugt for, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt viser vores data, at søgningerne piet hein gulvstager dba og piet hein gulv lysestager tilbud ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgefraserne piet hein gulvlysestager imerco og piet hein lysestager 3 stk. Vi håber at du er tilfreds de viste varer, og at nogle af dem fangede din interesse.