Pilates Bolde

Kategorier:

Endurance Pilates Træningssæt

299,00 kr.

Casall Pilates Set

199,00 kr.

cPro9 Pilates Bold 30 cm

49,00 kr.

cPro9 Pilates Bold 25 cm

69,00 kr.

cPro9 Pilates Bold 20 cm

49,00 kr.

Aserve Pilates Bold 30cm

48,00 kr.

Aserve Pilates Bold 25cm

47,00 kr.

Aserve Pilates Bold 19cm

39,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 2000 varer i deres produktsortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 303 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 296 af dem har givet topkarakter. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. Samlet set der lige nu 81 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Du har på Apuls.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Apuls.dk er certificeret af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Derudover får du hos Apuls.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du kan være sikker på at gøre en god handel. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Apuls.dk efter kun 1-3 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 399 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Bodylab.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 150 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 28136 kunder, hvoraf imponerende 25412 personer har givet dem den højeste karakter. Bodylab.dks Facebook-side har i øjeblikket 106486 fans. Samlet set er der 2139 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,6 ud af 5.

Du har på Bodylab.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Bodylab.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

BilligSport24.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 6901 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 6032 af disse har givet dem topkarakter. BilligSport24.dk har 5082 fans på deres Facebook-side. Her er der 15 personer som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. BilligSport24.dk er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Vores produktoversigter viser varer til piger og drenge, og ligeledes også til herrer og damer. Ligegyldigt om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter der kan købes på tilbud og gerne med gratis levering.