Pilehegn

Kategorier:

Wolfs grundingsolie - Wolfs grundingsolie

699,95 kr.

Pilepyramide - Pilepyramide

499,00 kr.

pilehule - Hule i pil

1.999,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

375,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

375,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

325,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

325,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

275,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

225,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

425,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

525,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

475,00 kr.

Pilehegn på trærammer - Pilehegn på trærammer

425,00 kr.

Kantafgrænsning pil 15x180 cm. - Kantafgrænsning pil 15x180 cm.

135,00 kr.

Junglehytte pileflet - Junglehytte pileflet

750,00 kr.

Jernfødder til Pilehegn - Jernfødder til Pilehegn

325,00 kr.

Jagtkasse med Pil - Jagtkasse med Pil

995,00 kr.

Belgisk pilehegn - enkeltflet - Belgisk pilehegn - enkeltflet

350,00 kr.

Belgisk pilehegn - dobbeltflet - Belgisk pilehegn - dobbeltflet

549,00 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Netbutikken Plantetorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

På Trustpilot har Plantetorvet.dk en score på 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er beregnet ud fra i alt 6440 anmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 4860 af dem har givet topkarakter. Lige nu er der 17187 personer som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Plantetorvet.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Plantetorvet.dk, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og overstiger dit køb 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Netbutikken Blomsterverden.dk er en af de største på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

På Trustpilot har Blomsterverden.dk en score på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2413 kunder, hvoraf hele 2189 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 2866 fans. Ud af disse er der 21 som har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Blomsterverden.dk efter kun 2-5 hverdage, og leveringen betaler du kun 39 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 999 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Artiklerne viser tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til kvinder og mænd. Hvad end du er pige eller dreng, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter som kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.

Varerne der er præsenteret på den her liste er udvalgt af vores shopping-robot. Den har ledt et utal af produkter igennem for at finde frem til dem der minder mest om søgeordet pilehegn, og som den derfor forestiller sig matcher din søgning bedst. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den også medregnet søgeord, som den kan se at andre folk normalt skriver i forbindelse med det, fx pilehegn rulle og pilehegn silvan. Det har den benyttet som ekstra inspiration til, at præsentere de mest aktuelle produkter.

Vi ser også at andre søger efter pilehegn bauhaus eller pilehegnet trige, eller pilehegn jem og fix. Den her data har søgerobotten også brugt for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. Derudover viser vores data, at søgningerne pilehegn med ombuk og pilehegnet 10 ligeledes er meget anvendte, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robotten på samme måde som søgeordene pilehegn 180x180 og pilehegn diy. Vores håb er at du er tilfreds med de præsenterede varer, og at minimum ét af dem faldt i din smag.