Pizzaspader

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 500 varer.

Texas.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 7169 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5884 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 459 personer som er fans af deres side. Samlet set er der 17 personer som har anmeldt siden, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis du ender med at have varer for over 7500 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

MoreLand.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf imponerende 4294 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på MoreLand.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

HaveMoebelland.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 2434 anmeldelser, hvoraf 1970 har givet den højeste karakter. HaveMoebelland.dk har i skrivende stund 3 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så koster fragten 0 kr..

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online forhandlere. Produktlisterne indeholder tilbud til drenge og piger, og ligeledes også til damer og herrer. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig med at finde gode produkter der kan købes på tilbud og helst med fri fragt.