Pladevat

Kategorier:

Pladevat 100g 100x100cm

39,00 kr.

Pladevat 1 cm tyk 160 cm bred - 5 m

215,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 500g

70,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 2500g

259,00 kr.

Infinity Hearts Fyldevat/Bamsefyld/Dukkefyld/Pudefyld/Vat 1000g

142,00 kr.

Pladevatrester, 3kg

175,00 kr.

Pladevat, tykkelse 1 cm, B: 160 cm, 5m, 100 g/m2

260,00 kr.

Pladevat, tykkelse 0,6 cm, B: 160 cm, 10m, 60 g/m2

260,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Rito.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

På Trustpilot har Rito.dk en score på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er baseret på i alt 4008 kundeanmeldelser, hvoraf hele 3827 er 5-stjernede (det bedste). På deres Facebook-side side har Rito.dk 35104 fans. Samlet set der lige nu 597 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Det er på Rito.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode.

Derudover er der hos Rito.dk prisgaranti på alle produkter, så du kan være sikker på at varerne ikke findes billigere andre steder. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Rito.dk når der er gået 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 33 kr. for. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Rito.dk nu

Webshoppen Hobbyshoppen.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 250 varer hos dem.

Hobbyshoppen.dks Trustpilot-score ligger på 8,9 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 70 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 63 af disse har givet dem topkarakter. Hobbyshoppen.dks Facebook-side har i øjeblikket 5224 fans. I alt har 86 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 21 dage.

Hobbyshoppen.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 595 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Netbutikken SymaskineTorvet.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 800 produkter at vælge i mellem hos dem.

SymaskineTorvet.dks Trustpilot-score ligger på 9,8 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1353 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 1255 af dem har givet topkarakter. SymaskineTorvet.dk har 4398 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 42 mennesker, med en score på i alt 4,9 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. E-mærket har godkendt SymaskineTorvet.dk, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover er der hos SymaskineTorvet.dk prisgaranti på alle produkter, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du 365 dage til at sende varerne retur.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 199 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi peger dig i retning af de billigste og bedste produkter fra de største online butikker. Vores produktoversigter fremviser tilbud til piger og drenge, og samtidig også til herrer og damer. Om du er mand eller kvinde, så giver vi en hånd med til at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.

Varerne der er vist på denne side er udvalgt automatisk af vores robot. Den har kigget en stor mængde produkter igennem med det formål at kunne fremvise dem der læner sig mest op ad søgeordet pladevat, og som robotten derfor vurderer er mest interessante for dig. Foruden den søgefrase du indtastede ude på Google har den i øvrigt indregnet søgeord, som den estimerer at andre sandsynligvis benytter i relation til det, fx pladevat bomuld og pladevat stof2000. Den kan den benytte som ekstra inspiration til, at fremvise de mest aktuelle varer.

Det ses også at andre leder efter pladevat panduro og pladevat pris, og pladevat københavn. Den data har robotten ligeledes brugt til, at søge sig igennem de flere millioner af varer. For øvrigt viser data, at søgefraserne pladevat jysk og pladevat ikea er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af robotten ligesom søgeudtrykkene pladevat bilka og pladevat stof og stil. Vores håb er at du er tilfreds de viste varer, og at nogle af dem kan bruges.