Pladevogne

Kategorier:

Vores anbefalede kontor-webshops

Netbutikken Inventarland.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 6500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 727 kunder, hvoraf imponerende 575 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 4301 personer som er fans af Inventarland.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. E-mærket har accepteret Inventarland.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover er der hos Inventarland.dk prisgaranti på alle produkter, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du fortryder, så skal du bare levere varerne tilbage inden 30 dage.

Du modtager din ordre fra Inventarland.dk efter blot 1-5 hverdage, og betaler blot 149 kr. i fragt. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Inventarland.dk nu

Internetbutikken Engsig.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 15000 produkter.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 8,8 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er baseret på i alt 15 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 13 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 509 personer som er fans af Engsig.dks Facebook-side. 5 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og deres score ligger pt. på 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Engsig.dk er certificeret af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Engsig.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 58 kr. Hvis du ender med at have varer for over 937 kr. i kurven, så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Engsig.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online webshops. Vores guides præsenterer dig for tilbud til drenge og piger, men også til kvinder og mænd. Uanset om du er dame eller herre, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter du kan købe på tilbud og ofte med gratis fragt i Danmark.