Plæneluftere

Kategorier:

Tilbehørspakke til Minitex

1.325,00 kr.

Pro Cut 460B Plænelufter

4.999,00 kr.

Pro Cut 400TG Plænelufter

2.199,00 kr.

Plænelufter

1.199,00 kr.

Plænelufter

1.199,00 kr.

Plænelufter

195,00 kr.

MPC1500 2-i-1

999,00 kr.

MPC1300 2-i-1 mosfjener

699,00 kr.

Mosfjerner sæt til Handy Sweep

999,00 kr.

Fejemaskine m/mosfjerner

5.498,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Texas.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. Her er der 17 personer som har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

Webshoppen MoreLand.dk er en af de mest populære på markedet, og der er i dag flere end 2500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 5148 anmeldelser fra tidligere kunder, og dette er takket være hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dk har i skrivende stund 4033 fans på deres Facebook-side.

Du har på MoreLand.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og overstiger dit køb 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er baseret på i alt 2434 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1970 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 3 personer som er fans af deres side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode. HaveMoebelland.dk er certificeret af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Der går typisk ikke mere end 2-5 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og for varer der er dyrere end 6000 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi videreformidler de billigste og bedste produkter fra de bedste online butikker. Produktlisterne præsenterer varer til juniorer, samt til mænd og kvinder. Hvad end du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde gode varer du kan købe på udsalg og gerne med gratis levering i Danmark.