Planteborde

Kategorier:

Serveringsvogn

999,00 kr.

Plante/arbejdsbord - Mørkegrå

2.499,00 kr.

Metalplade til plantebord

299,95 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og i dag består deres varesortiment af flere end 500 produkter.

Texas.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 7169 kunder, hvor det er yderst imponerende at 5884 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 459 mennesker som er fans af Texas.dks Facebook-side. 17 af deres fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 2,3 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager din ordre fra Texas.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forlade kontoret. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

MoreLand.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Du modtager dine varer fra MoreLand.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og der er mere end 1000 produkter at vælge i mellem hos dem.

HaveMoebelland.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2434 anmeldelser, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 3 fans.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så får du leveringen helt gratis.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online butikker. Vores guides fremviser produkter til piger og drenge, men også til mænd og kvinder. Om du er kvinde eller mand, så assisterer vi dig i at finde frem til gode produkter der kan købes til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.

Varerne der fremvises på den her side er udvalgt af vores interne produktrobot. Den har kigget flere millioner af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der minder mest om søgeordet planteborde, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Foruden den søgetekst du skrev på Google har den ligeledes inddraget søgeord, som den kan se at andre folk sandsynligvis skriver i forbindelse med det, fx planteborde bauhaus eller planteborde ikea. Det benytter den som inspiration til, at fremvise de tættest beslægtede varer.

Vi ser også at andre mennesker søger efter eksempelvis planteborde zink eller planteborde bilka, og planteborde til haven. Den data har søgerobotten ligeledes brugt til, at finde vej igennem de ekstremt mange produkter. For øvrigt viser data, at søgningerne planteborde silvan og plankeborde billige er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robotten ligesom søgningerne små altanborde og gamle plankeborde. Vores forhåbning er utvivlsomt at du er tilfreds med de præsenterede produkter, og at ét eller flere af dem vækkede din interesse.