Plantekasser

Kategorier:

Plantekasse m/læskærm - Sort

999,00 kr.

Plantekasse m/læskærm - Dusty

1.099,00 kr.

Plantekasse m/4 rum - Dusty

599,00 kr.

Plantekasse m/3 rum - Sort

799,00 kr.

Plantekasse m/3 rum - Dusty

899,00 kr.

Mandy Plantekasse

699,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og der er mere end 500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 7169 kundeanmeldelser, hvor det absolut er værd at bemærke at 5884 af dem har givet topkarakter. På deres Facebook-side side har Texas.dk 459 fans. 17 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 2,3 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du fortryder, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på Texas.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du undgår at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Netbutikken MoreLand.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 5148 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dk har 4033 fans på deres Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. MoreLand.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra MoreLand.dk når der er gået 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis dine produkter i alt koster mere end 7500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg MoreLand.dk nu

Internetbutikken HaveMoebelland.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, hvor det er yderst imponerende at 1970 af disse har givet dem topkarakter. HaveMoebelland.dk har i skrivende stund 3 fans på deres Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale ordren over en længere periode. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Hvis din ordretotal overstiger 6000 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi fremviser de bedste og billigste produkter fra de bedste online forhandlere. Vores produktlister præsenterer dig for produkter til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Uanset om du er dreng eller pige, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på udsalg og ofte med gratis levering.

Varerne der vises i den her oversigt er genereret af vores robot. Den har nemlig kigget en stor mængde produkter igennem for at finde de af dem der minder mest om søgeordet plantekasser, og som den derfor vurderer er mest relevante for dig. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den desuden indregnet søgninger, som den ser at andre formentlig bruger i sammenhæng med det, fx plantekasser jem og fix og plantekasser indendørs. Det benytter den som ekstra viden til, at liste de mest aktuelle produkter.

Vores data viser også at andre folk eksempelvis leder efter plantekasser drivhus eller plantekasser silvan, eller plantekasser i jern. Den viden har robot-søgeren også taget i brug for, at søge sig igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt kan det ses i data, at søgeordene plantekasser med espalier og plantekasser til altan ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robotten nøjagtig som søgeordene plantekasser med hjul og plantekasser i stål. Vores håb er at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at nogle af dem faldt i din smag.