Plantekrukker

Kategorier:

Plantekrukke - H: 70 cm - Sort

249,95 kr.

Plantekrukke - H: 70 cm - Dusty

299,95 kr.

Plantekrukke - H: 50 cm - Sort

149,95 kr.

Plantekrukke - H: 50 cm - Dusty

199,95 kr.

Mandy Plantekasse

699,00 kr.

Kunstig plante - 95 cm

199,95 kr.

Kunstig plante - 88 cm

399,95 kr.

Kunstig plante - 125 cm

599,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 500 varer hos dem.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 7169 kunder, hvoraf 5884 har givet den højeste karakter. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 17 som har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. E-mærket har accepteret Texas.dk på deres medlemsliste, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Texas.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så er der gratis levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Texas.dk nu

Internetbutikken MoreLand.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 2500 varer i deres produktsortiment.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 5148 kunder, hvoraf hele 4294 er 5-stjernede (det bedste). MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du ikke en gang behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt MoreLand.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

MoreLand.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som ofte er den billigste leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MoreLand.dk nu

Netbutikken HaveMoebelland.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 1000 produkter.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2434 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 1970 5-stjernede anmeldelser. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode. HaveMoebelland.dk er godkendt af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Hvis dine produkter i alt koster mere end 6000 kr., så får du fragten gratis.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi introducerer dig til de billigste og bedste produkter fra de bedst ratede online webshops. Artiklerne fremviser produkter til piger og drenge, men også til herrer og damer. Hvad end du er mand eller kvinde, så guider vi dig til at finde gode varer som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering.

Produkterne der fremvises i den her oversigt er fundet frem af vores interne produktrobot. Den har ledt et utal af varer igennem med det formål at kunne præsentere dem der mest muligt relaterer sig til plantekrukker, og som den derfor beregner matcher din søgning bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den ligeledes medregnet søgefraser, som den kan se at andre mennesker normalt benytter i sammenhæng med det, fx plantekrukker med lys eller plantekrukker plastik. Det har den benyttet som ekstra viden til, at kunne vise de mest relaterede produkter.

Vi ser også at andre folk leder efter plantekrukker ikea og plantekrukker bauhaus, samt plantekrukker bilka. Denne viden har søgerobotten ligeledes benyttet for, at navigere igennem de ekstremt mange varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgefraserne plantekrukker silvan og plantekrukker jysk er meget anvendte, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet taget med af robot-søgeren på samme måde som søgefraserne plantekrukker tilbud og plantekrukker i plast. Vi håber at vi ikke skuffede dig med de præsenterede produkter, og at mindst ét af dem fangede din interesse.