Plantetrapper

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 500 produkter i deres varesortiment.

Internetbutikken har en score på Trustpilot på 9,3 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Texas.dk har i skrivende stund 459 fans på deres Facebook-side. 17 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og disse giver en score på 2,3 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. E-mærket har godkendt webshoppen, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Hos Texas.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du slipper for at forlade hjemmet. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 5148 kunder, og denne imponerende score skyldes hele 4294 5-stjernede anmeldelser. MoreLand.dks Facebook-side har i øjeblikket 4033 fans.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. E-mærket har godkendt webshoppen, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra MoreLand.dk, og betaler blot 39 kr. i fragt. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 7500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

Netbutikken har 9,3 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Denne score er regnet ud fra 2434 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 1970 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 3 personer som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Du har på HaveMoebelland.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket muliggør betaling over en længere periode. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som er den bedste garanti du kan få for at det er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 14 dage.

HaveMoebelland.dk leverer din ordre på kun 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de billigste og bedste varer fra de største online butikker. Produktoversigterne præsenterer varer til juniorer, og ligeledes også til kvinder og mænd. Uanset om du er herre eller dame, så giver vi en hånd med til at finde de bedste produkter du kan købe til lave priser og helst med fri fragt i Danmark.