Plastiklommer

Kategorier:

KnitPro Tredelte Plastiklommer til Ringbind - 2 stk.

30,00 kr.

KnitPro Todelte Plastiklommer til Ringbind - 2 stk

30,00 kr.

KnitPro Ringbind til rundpinde og hæklenåle Sort

259,00 kr.

KnitPro Plastiklommer til Ringbind - 2 stk

30,00 kr.

KnitPro Plastiklommer til Etui til Rundpinde - 5 stk

21,00 kr.

Addi Waltraud Ringbind Etui til Rundpinde

145,00 kr.

Plastiklomme med tilbehør, A5 14x21,5 cm, 1pk.

24,00 kr.

Vores anbefalede hobby-webshops

Internetbutikken Rito.dk er blevet ekstremt populær, og du kan vælge i mellem flere end 15000 varer hos dem.

På Trustpilot har Rito.dk en score på 9,8 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Ratingen er beregnet ud fra i alt 4008 anmeldelser, hvoraf imponerende 3827 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook har Rito.dk 35104 fans på nuværende tidspunkt. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 597 mennesker, med en score på i alt 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du slipper for at finde pungen frem. Desuden har de også lavet et samarbejde med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Derudover giver Rito.dk prisgaranti på hele deres produktsortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Rito.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og det koster kun 33 kr. Hvis du bestiller for mere end 399 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du undgår at skulle hente pakken selv. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret.

Besøg Rito.dk nu

Internetbutikken Hobbyshoppen.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 250 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Hobbyshoppen.dk en score på hele 8,9 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 70 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 63 personer har givet topkarakter. Hobbyshoppen.dk har i skrivende stund 5224 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 86 anmeldelser af siden, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du kan betale ordren over en længere periode.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så har du 21 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra Hobbyshoppen.dk efter blot 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 595 kr. i kurven, så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Hobbyshoppen.dk nu

Webshoppen SymaskineTorvet.dk er en af de mest populære på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 800 varer hos dem.

SymaskineTorvet.dk har en score på 9,8 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 1353 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 1255 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har SymaskineTorvet.dk 4398 fans. 42 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,9 ud af 5.

Det er på SymaskineTorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid. SymaskineTorvet.dk er en E-mærket webshop, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Derudover prismatcher SymaskineTorvet.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

SymaskineTorvet.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Og når du bestiller for mere end 199 kr. i alt, så er der gratis levering.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, men det kræver selvfølgelig at du fysisk er placeret i nærheden af dem.

Besøg SymaskineTorvet.dk nu

Vi fører dig til de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Vores produktoversigter viser tilbud til børn, og ligeledes også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så giver vi en hånd med til at finde de gode varer du kan købe på udsalg og helst med gratis fragt.

Varerne der er fremvist på denne side er fundet frem af vores produktrobot. Den har ledt flere millioner af varer igennem for at finde de af dem der minder mest om søgeordet plastiklommer, og som den derfor vurderer matcher din søgeintention bedst. Udover at inddrage den søgefrase du skrev på Google har den ligeledes indregnet søgeord, som den kan se at andre ofte skriver i relation til det, fx plastiklommer til samlekort eller plastiklommer a5. Det bruger den som ekstra inspiration til, at vise de mest aktuelle varer.

Vores data viser også at folk eksempelvis søger efter plastiklommer a6 eller plastiklommer med lynlås, eller plastlommer a4. Den data har robot-søgeren også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af varer. For øvrigt kan det i data ses, at søgeudtrykkene plastiklommer til lp og plastiklommer til foto er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af søgerobotten ligesom søgeordene plastlommer til samlekort og plastlommer til kort. Vi håber at du er tilfreds de præsenterede produkter, og at mindst ét af dem kunne bruges.