Pløkker

Kategorier:

UST - Selvlysende Teltpløk 23 cm (1-pak)

15,00 kr.

Tentipi - Træplade

79,00 kr.

Tentipi - Stål Pløkker 30 Pro

25,00 kr.

Nordisk - Ydun Tech Mini Colour Pack (Pink)

1.399,00 kr.

Nordisk - Ydun Tech Mini Colour Pack (Brun)

1.399,00 kr.

Nordisk - Ydun Tech Mini Colour Pack

1.399,00 kr.

Nordisk - V-Peg 9 grams pløkker (2-pak)

139,00 kr.

Nordisk - Titanium V-Shape Pløkker 15g (2 stk)

169,00 kr.

Nordisk - Titanium Nail Pløkker 8g (2 stk)

99,00 kr.

Nordisk - Steel T-Peg Pløkker (2-pak)

129,00 kr.

Nordisk - Steel Skewer Pløkker (10-pak)

59,00 kr.

Nordisk - Steel Nail Pløkker (4-pak)

239,00 kr.

Nordisk - Sne & Sand Pløkker (6-pak)

249,00 kr.

Nordisk - Asgard Tech Mini Colour Pack (Pink)

1.399,00 kr.

Nordisk - Asgard Tech Mini Colour Pack (Brun)

1.399,00 kr.

Nordisk - Asgard Tech Mini Colour Pack

1.399,00 kr.

Nordisk - Aluminium Pløkker (6-pak)

119,00 kr.

Nordisk - Alu Y-Peg Pløkker (6-pak)

139,00 kr.

Nordisk - Alu Triple Twister Pløkker (6-pak)

219,00 kr.

Nordisk - Alu DAC V-Peg Pløkker (6-pak)

199,00 kr.

MSR - Toughstake Small Pløkker

339,00 kr.

MSR - Toughstake Medium Pløkker

339,00 kr.

MSR - Mini Groundhog teltpløkker (6-pak)

159,00 kr.

MSR - Cyclone Teltpløkker (4-pak)

144,54 kr.

MSR - Core Pløkker (4stk) (9")

219,00 kr.

MSR - Core Pløkker (4stk)

199,00 kr.

MSR - CamRing Bardun-strammer 2 el. 4 pak. (Stor)

89,00 kr.

MSR - CamRing Bardun-strammer 2 el. 4 pak.

89,00 kr.

MSR - Blizzard teltpløkker 4 stk.

159,00 kr.

MSR - Bardun m. strammer 2 stk. large

111,30 kr.

Helsport - Teltpløkker 19cm (10 stk.)

199,00 kr.

Grand Canyon - Shelter Ray Tarp (Beige)

479,20 kr.

Grand Canyon - Shelter Ray Tarp

479,20 kr.

Gerber - Bear Grylls Kompakt håndøkse

499,00 kr.

AB Camping - U-pløk 24 cm (10-pak)

35,00 kr.

AB Camping - Teltpløkker 16 cm stål (10 pak)

25,00 kr.

AB Camping - Parasolpløk med bøjle (Ø32 mm)

39,20 kr.

Stålpløkker 26 cm

61,95 kr.

Stålpløkker 19 cm

36,95 kr.

Plastikpløkker

37,95 kr.

Bjergpløkker "Tarzan"

39,95 kr.

Vores anbefalede outdoor-webshops

Friluftsland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 10000 varer.

Friluftsland.dks Trustpilot-score ligger på 9,5 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2053 tidligere kunder har lavet, hvoraf 1716 har givet den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 59555 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på Friluftsland.dk betale med kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 30 dage.

Friluftsland.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og du betaler blot 55 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, i tilfælde af at det er smartere for dig. Firmaer kan også få ordrer bragt direkte til døren, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg Friluftsland.dk nu

Netbutikken GrejFreak.dk er en af de mest populære af sin slags, og i dag består deres produktsortiment af mere end 15000 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6290 kunder, hvor det er yderst imponerende at 5657 af disse har givet dem topkarakter. I skrivende stund er der 45588 mennesker som er fans af GrejFreak.dks Facebook-side. 475 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,4 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. GrejFreak.dk er certificeret af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Derudover prismatcher GrejFreak.dk alle deres varer, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så har du 100 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra GrejFreak.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg GrejFreak.dk nu

55Nord.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,5 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 287 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 189 personer har givet dem den højeste karakter. 55Nord.dks Facebook-side har i øjeblikket 7052 fans.

Som på de fleste andre webshops kan du på 55Nord.dk betale med kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Normalvis bliver ordrer på 55Nord.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 599 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, så du slipper for at forlade hjemmet.

Besøg 55Nord.dk nu

Netbutikken OutdoorPro.dk er en af de største på markedet, og der er i dag flere end 6000 produkter i deres varesortiment.

Webshoppen har en rating på hele 8,6 ud af 10 på Trustpilot, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 109 kundeanmeldelser, hvoraf imponerende 89 personer har givet dem den højeste karakter. OutdoorPro.dk har 2529 fans på deres Facebook-side. 46 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du kan betale ordren over længere tid.

Derudover giver OutdoorPro.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

OutdoorPro.dk tilbyder levering på kun 2-3 hverdage, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 30 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 749 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg OutdoorPro.dk nu

Vi hjælper dig på vej til at finde de bedste og billigste varer fra de bedst ratede online webshops. Vores produktlister præsenterer dig for produkter til drenge og piger, og ligeledes også til herrer og damer. Hvad end du er dame eller herre, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer der kan købes på udsalg og gerne med fri fragt i Danmark.

Varerne der fremvises i den her kategori er søgt frem af vores interne søgemaskine. Den har ledt flere millioner af produkter igennem med det formål at kunne præsentere dem der relaterer sig bedst til pløkker, og som den derfor forestiller sig er mest interessante for dig. Foruden din søgetekst har den derudover medregnet søgefraser, som den estimerer at andre mennesker formentlig skriver i sammenhæng med det, fx pløkker til robotplæneklipper og pløkker til hegn. Det har den brugt som ekstra information til, at præsentere de mest aktuelle varer.

Vores data viser også at andre er på udkig efter pløkker til trampolin eller pløkker til fortelt, eller pløkker til ukrudtsdug. Den data har robotten også brugt til, at finde vej igennem de flere millioner af tilbud. I øvrigt kan det i data ses, at søgningerne pløkker til sand og pløkker til trådhegn ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet medregnet af robotten nøjagtig som søgeordene pløkker til siveslange og pløkker til worx. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds de viste produkter, og at mindst ét af dem vækkede din interesse.