Polisport Bilby cykelstole

Kategorier:

Selesæt til Polisport Bilby barnestol - Justerbart nederste spænde

99,00 kr.

Polisport ekstra beslag til forstole - Guppy Mini / Bilby Junior / Bubbly Mini

69,00 kr.

Polisport Bilby RS- Cykelstol - Tilt ryglæn - Stelmontering - Sort/Grå

399,00 kr.

Polisport Bilby FFS - Cykelstol - Stelmontering - Sort/Grå - Testvinder

329,00 kr.

Polisport Bilby CFS - Cykelstol - Bagagebærermontering - Sort/grå

329,00 kr.

Polisport Bilby - Forstol - Kronrørsmontering - Sort/Grå

249,00 kr.

Polisport Bilby - Fodstøtter med remme - Grå

59,00 kr.

Polisport beslag til Bilby, Guppy m.fl. barnestole

99,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 11000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 24460 anmeldelser, hvor det er yderst imponerende at 22028 af disse har givet dem topkarakter. Cykelpartner.dks Facebook-side har i øjeblikket 41558 fans. I alt 396 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du slipper for at skulle af med alle pengene lige nu.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Hos Cykelpartner.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forlade kontoret.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 2505 tidligere kunder har lavet, hvor det er yderst imponerende at 1901 af disse har givet dem topkarakter. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. 49 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,7 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som altså er en slags garanti for at du kan stole på dem.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 365 dage efter dit køb.

Cykler.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Hvis din ordretotal overstiger 299 kr., så koster fragten 0 kr..

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 8,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 175 kunder, hvoraf hele 114 er 5-stjernede (det bedste). I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Ud af disse er der 12 som har skrevet en anmeldelse, med en score på i alt 4,5 ud af 5.

Det er på Pedalatleten.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt Pedalatleten.dk, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du er sikker på at få den skarpest mulige pris. Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

Pedalatleten.dk tilbyder levering på kun 1-3 hverdage, og det koster 49 kr. at få varerne tilsendt. Og for varer der er dyrere end 799 kr., så slipper du for et gebyr for levering.

Du har mulighed for at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, i tilfælde af at det er smartere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det er jo smartest for dem der bor i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 1560 tidligere kunder har lavet, og den imponerende rating er et resultat af hele 1174 5-stjernede anmeldelser. Cykelexperten.dk har 14379 fans på deres Facebook-side. I alt 100 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og den gennemsnitlige score er 4,1 ud af 5.

Du har på Cykelexperten.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og leveringen koster blot 49 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi baner vejen for dig til de bedste og billigste varer fra de mest populære online butikker. Vores produktlister fremviser tilbud til babyer og børn, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er voksen eller barn, så giver vi en hånd med til at finde gode produkter du kan købe til lave priser og gerne med gratis fragt i Danmark.