Polyfilla

Kategorier:

Polyfilla Træfiller Fin 330gr

49,00 kr.

Polyfilla Pletforsegler Spray 500 ml

119,00 kr.

Polyfilla Multifiller Små Huller 330gr

49,00 kr.

Polyfilla Maling- og Lakfjerner 500 ml

139,00 kr.

Polyfilla Klar-Til-Brug Spartelmasse 330gr

49,00 kr.

Polyfilla Ekstra Fin Letvægtsfiller 600 ml

69,00 kr.

Polyfilla Træfiller Fin

55,95 kr.

Polyfilla Pletforsegler

161,00 kr.

Polyfilla Multi Filler

55,95 kr.

Polyfilla Ekstra Fin Letvægtsfiller

49,95 kr.

Polyfilla Letvægtsfiller Tube, 200 ml

0,00 kr.

Letvægtsfiller Super Light Polyfilla, 600 ml

0,00 kr.

Vores anbefalede maling-webshops

Malgodt.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 1500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1996 kunder, hvoraf hele 1895 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Malgodt.dk i skrivende stund 2607 fans på deres side. I alt har 84 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,9 ud af 5.

Det er på Malgodt.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Malgodt.dk er en del af E-mærket, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 90 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Malgodt.dk, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 50 kr. Og for varer der er dyrere end 500 kr., så får du fragten gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Malgodt.dk nu

DecoFarver.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3500 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 2470 anmeldelser af webshoppen, hvor det absolut er værd at bemærke at 2315 af dem har givet topkarakter. DecoFarver.dks Facebook-side har i øjeblikket 3420 fans. 57 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,8 ud af 5.

Det er på DecoFarver.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover prismatcher DecoFarver.dk produkter ift. andre webshops, så du er sikker på at købe dine varer til den absolut bedste pris. Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 120 dage.

Du modtager dine varer fra DecoFarver.dk når der er gået 1-2 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 499 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til levering i en pakkeshop, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg DecoFarver.dk nu

Netbutikken BNFarver.dk er en af de største på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 3500 varer.

På Trustpilot har BNFarver.dk en score på 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 39 kunder, hvor det absolut er værd at bemærke at 36 af dem har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 490 personer som er fans af deres side. I alt 52 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Webshoppen er medlem af E-mærket, som er en god sikkerhed for dig som kunde.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Du modtager dine varer fra BNFarver.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster kun 59 kr. Og når du bestiller for mere end 500 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, hvis det passer dig bedre. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BNFarver.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste produkter fra de bedst ratede online butikker. Vores produktoversigter fremviser tilbud til piger og drenge, samt til herrer og damer. Uanset om du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde frem til de bedste produkter du kan købe på tilbud og helst med gratis fragt.

Produkterne der er vist i den her samling er fundet frem af vores shopping-robot. Den har ledt ekstremt mange varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig bedst til polyfilla, og som den derfor forestiller sig er mest relevante for dig. Udover den søgefrase du indtastede ude på Google har den samtidig inddraget søgninger, som andre mennesker formentlig skriver i relation til det, fx polyfilla træfiller eller polyfilla plastisk træ. Det har den benyttet som ekstra viden til, at liste de mest relaterede produkter.

Det ses også at folk eksempelvis leder efter polyfilla fuge rep eller polyfilla pletforsegler, samt polyfilla megafiller. Den data har robot-søgeren også brugt til, at navigere igennem de flere millioner af tilbud. Derudover kan det ses i data, at søgefraserne polyfilla fugerens og polyfilla træ ligeledes er meget almindelige, og derfor er de naturligvis ligeledes blevet medregnet af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene polyfilla maling og lakfjerner og polyfilla lakfjerner. Vores håb er naturligvis at du ikke blev skuffet over de viste varer, og at nogle af dem vækkede din interesse.