Pool Støvsugere

Kategorier:

Vores anbefalede have-webshops

Webshoppen Texas.dk er en af de mest populære på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 500 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 7169 kundeanmeldelser, hvoraf hele 5884 personer har givet topkarakter. Texas.dk har 459 fans på deres Facebook-side. Anmeldelsesfunktionen på siden er indtil nu blevet benyttet af 17 mennesker, og den samlede score er her 2,3 ud af 5.

Du har på Texas.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Texas.dk er certificeret af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og den billigste leveringsform koster 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, som er både billigt og bekvemt. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

Webshoppen har en rating på hele 9,3 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 5148 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 4294 personer har givet toprating. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har de gjort det muligt at lade deres kunder betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. MoreLand.dk er en E-mærket webshop, som betyder at de lever op til en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at få dine penge tilbage i op til 14 dage.

MoreLand.dk tilbyder levering på kun 1-2 hverdage, og det koster kun 39 kr. Og i tilfælde af at den vare du køber koster mere end 7500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som er både billigt og bekvemt. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg MoreLand.dk nu

Webshoppen HaveMoebelland.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 1000 varer.

HaveMoebelland.dks Trustpilot-score ligger på 9,3 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er baseret på anmeldelser fra 2434 tidligere kunder, hvoraf imponerende 1970 personer har givet dem den højeste karakter. I skrivende stund er der 3 mennesker som er fans af HaveMoebelland.dks Facebook-side.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har accepteret HaveMoebelland.dk på deres medlemsliste, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra HaveMoebelland.dk efter blot 2-5 hverdage, og betaler blot 50 kr. i fragt. Hvis du ender med at have varer for over 6000 kr. i kurven, så får du fragten gratis.

Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi formidler de bedste og billigste varer fra de største online butikker. Vores guides fremviser produkter til drenge og piger, samt til damer og herrer. Om du er voksen eller barn, så hjælper vi dig med at finde frem til de bedste varer som kan købes på tilbud og gerne med gratis levering i Danmark.