Pool Varmere

Kategorier:

Swim & Fun Xpress 7+ varmepumpe

8.499,00 kr.

Swim & Fun Pool varmer 8,5 KW

9.299,00 kr.

Swim & Fun Pool varmer 5 KW

6.499,00 kr.

Swim & Fun Pool og spa inverter varmepumpe 5-2,5kW

8.499,00 kr.

Vores anbefalede have-webshops

Texas.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 500 varer.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Denne score er baseret på i alt 7169 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 5884 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 459 personer som er fans af Texas.dks Facebook-side. Samlet set der lige nu 17 anmeldelser af siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 2,3 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Texas.dk betale med kort. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage inden for 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Texas.dk, og alt efter hvilken leveringsmetode du vælger koster fragten blot 39 kr. Og for varer der er dyrere end 7500 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Texas.dk nu

MoreLand.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2500 produkter.

MoreLand.dk har en score på 9,3 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Denne score er et gennemsnit af de i alt 5148 anmeldelser af webshoppen, og den imponerende rating er et resultat af hele 4294 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MoreLand.dk i skrivende stund 4033 fans på deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MoreLand.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. MoreLand.dk er certificeret af E-mærket, som er et udtryk for at de opfylder en række krav.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra MoreLand.dk efter kun 1-2 hverdage, og det koster 39 kr. at få varerne tilsendt. Hvis din ordretotal overstiger 7500 kr., så får du fragten gratis.

Du har mulighed for at få ordren leveret til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis du foretrækker det. De tilbyder desuden firmalevering, så du ikke behøver at bruge tid på pakkeafhentning i arbejdstiden. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg MoreLand.dk nu

HaveMoebelland.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og der er i dag mere end 1000 varer i deres produktsortiment.

På Trustpilot har HaveMoebelland.dk en score på 9,3 ud af 10, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2434 kunder, hvoraf hele 1970 personer har givet topkarakter. HaveMoebelland.dk har i skrivende stund 3 fans på deres Facebook-side.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke en gang behøver at hente din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra HaveMoebelland.dk efter kun 2-5 hverdage, og det koster kun 50 kr. Og overstiger dit køb 6000 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Du har desuden også mulighed for at afhente din ordre selv, men det er selvfølgelig kun relevant hvis du bor nogenlunde i nærheden af dem.

Besøg HaveMoebelland.dk nu

Vi præsenterer de billigste og bedste varer fra de bedst ratede online forhandlere. Vores artikler præsenterer produkter til piger og drenge, samt til voksne. Ligegyldigt om du er dreng eller pige, så assisterer vi dig i at finde gode varer du kan købe på udsalg og ofte med gratis fragt i Danmark.