Poolkøer

Kategorier:

Søren Søgaard Poolkø Rød 8-Ball Maple Kø 2-Delt (m. Wrap)

399,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Junior 8-Ball Maple Kø 123cm

399,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Earthlite No. 9 Kø 2-Delt Linen Wrap

699,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Earthlite No. 15 Kø 2-Delt Soft Grip

649,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Cobra No.16 Kø 2-Delt

549,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Cobra No.1 Kø 2-Delt

499,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Brun Maple Kø 2-Delt (m. Wrap)

399,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Brun Maple Kø 2-Delt

399,00 kr.

Søren Søgaard Poolkø Blå Maple Kø 2-Delt

399,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Netbutikken Apuls.dk er en af de mest populære af sin slags, og hos dem er der flere end 2000 varer at vælge i mellem.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,8 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 303 kundeanmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 296 5-stjernede anmeldelser. Ovre på Facebook er der lige nu 3245 personer som er fans af deres side. I alt har 81 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Apuls.dk betale med kort. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. E-mærket har godkendt Apuls.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover giver Apuls.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du slipper for at betale for meget for dine varer. Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 365 dage.

Apuls.dk leverer din ordre på kun 1-3 hverdage, og betaler blot 39 kr. i fragt. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det er et bedre alternativ for dig.

Besøg Apuls.dk nu

Webshoppen Bodylab.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres produktsortiment af mere end 150 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 28136 anmeldelser, og den imponerende rating er et resultat af hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På deres Facebook-side side har Bodylab.dk 106486 fans. 2139 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den gennemsnitlige score er 4,6 ud af 5.

Du kan naturligvis betale for dine varer med de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode.

Hvis du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Normalvis bliver ordrer på Bodylab.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 29 kr. for. Hvis din ordretotal overstiger 500 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan leveres i en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads.

Besøg Bodylab.dk nu

Internetbutikken BilligSport24.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 2500 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 6901 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 6032 5-stjernede anmeldelser. BilligSport24.dk har i skrivende stund 5082 fans på deres Facebook-side. Samlet set der lige nu 15 anmeldelser af siden, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,8 ud af 5.

Det er på BilligSport24.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 100 dage.

BilligSport24.dk kan levere dine varer på 1-2 hverdage, og fragten koster fra 29 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder desuden firmalevering, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Derudover tilbyder webshoppen at du kan afhente varerne, men det er selvfølgelig primært relevant for personer i lokalområdet.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi hjælper dig med at finde de billigste og bedste varer fra de største online forhandlere. Vores artikler fremviser produkter til juniorer, og samtidig også til mænd og kvinder. Hvad end du er herre eller dame, så hjælper vi dig på vej til at finde de bedste varer der kan købes til lave priser og helst med fri fragt.