Poseholdere

Kategorier:

Høm høm poser til poseholder, 4 ruller á 20 stk

29,95 kr.

United Pets Bon Ton FLUO poseholder

79,00 kr.

Poseholder i imiteret læder

99,00 kr.

Go Toi poseholder

89,00 kr.

City go poseholder

39,00 kr.

Bon Ton Nano poseholder - metallic

99,00 kr.

Bon Ton Ball nano sort/hvid poseholder

79,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Netbutikken Gilpa.dk er en af de mest populære af sin slags, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

På Trustpilot har Gilpa.dk en score på 9,7 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 705 tidligere kunder har lavet, hvoraf hele 641 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Gilpa.dk i skrivende stund 3483 fans på deres side. I alt har 114 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,6 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du fortryder dit køb, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Gilpa.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen betaler du kun 37 kr. for. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 499 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Derudover er det også muligt at du selv afhenter varerne på webshoppens adresse, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

På Trustpilot har Dogshop.dk en score på hele 9,9 ud af 10, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 1537 anmeldelser, hvoraf imponerende 1304 personer har givet dem den højeste karakter. Lige nu er der 752 personer som er fans af Dogshop.dks Facebook-side. I alt 27 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, med en score på i alt 5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som betyder at de lever op til en række krav.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så har du 14 dage til at sende varerne retur.

Dogshop.dk kan levere dine varer på 1-3 hverdage, og det koster kun 35 kr. Og overstiger dit køb 500 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, hvilket giver en rigtig god fleksibilitet til at hente pakken når det passer dig. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det er nemmere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du undgår at skulle bruge tid på at forlade kontoret. Du har derudover også mulighed for selv at afhente ordren på deres adresse, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og der er i dag flere end 4500 produkter i deres varesortiment.

Netbutikken har 9,1 ud af 10 i score på Trustpilot, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Denne score er regnet ud fra 275 anmeldelser fra tidligere kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 240 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Som på de fleste andre webshops kan du på MyPets.dk betale med kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden er ViaBill-betaling også gjort muligt, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så har du 30 dage til at sende varerne retur.

Du modtager din ordre fra MyPets.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Og når du bestiller for mere end 499 kr. i alt, så får du fragten gratis.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer dig bedre. De giver dig også muligheden for at få pakken leveret til dit arbejde, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg MyPets.dk nu

Vi giver dig en hånd med at finde de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Produktlisterne viser tilbud til babyer og børn, men også til mænd og kvinder. Om du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde frem til de bedste produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering i Danmark.