Potevoks

Kategorier:

Potevoks til hunde, 50 ml

69,95 kr.

Potevoks spray til hunde og katte

39,95 kr.

Potevoks med hjortefedt

49,95 kr.

Potevoks Creme til hunde og katte

49,95 kr.

Pawz Max Wax, potevoks, 60 gr.

99,95 kr.

Pawz Max Wax, potevoks, 200 gr.

189,00 kr.

Pawz Max Wax, potevoks

99,95 kr.

KW Potevoks, 100g

59,95 kr.

KW Potevoks creme, 50g

79,95 kr.

Potevoks til hunde, 50ml

63,00 kr.

Potevoks - stift 15g

75,00 kr.

KW Potevoks Creme

75,00 kr.

Vores anbefalede dyre-webshops

Internetbutikken Gilpa.dk er blevet ekstremt populær, og der er mere end 150 produkter at vælge i mellem hos dem.

Gilpa.dk har en score på 9,7 ud af 10 på Trustpilot, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er et gennemsnit af de i alt 705 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 641 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 3483 fans. 114 af disse mennesker har været inde og skrive en anmeldelse, og lige nu har de en score på 4,6 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Derudover kan du desuden betale med MobilePay, så du undgår at skulle finde din pung. Desuden tilbyder de dig også betaling af din ordre med ViaBill, hvilket muliggør betaling over en længere periode. Gilpa.dk er en del af E-mærket, som også viser at de er seriøse omkring deres kundevilkår.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 14 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra Gilpa.dk, og fragten koster fra 37 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, som ofte er den billigste leveringsmetode. Du kan også vælge at få din ordre leveret hjem til dig selv, hvis du foretrækker det. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Gilpa.dk nu

Dogshop.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem er der flere end 1500 varer at vælge i mellem.

Dogshop.dk har en score på 9,9 ud af 10 på Trustpilot, som jo viser at de er en meget seriøs forretning. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 1537 kunder, hvoraf 1304 har givet den højeste karakter. På deres Facebook-side side har Dogshop.dk 752 fans. Ud af disse er der 27 som har skrevet en anmeldelse, og lige nu har de en score på 5 ud af 5.

Du kan betale din ordre med de helt almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, hvilket giver dig mulighed for at betale beløbet over en periode. Dogshop.dk er en del af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Skulle du ske at fortryde dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-3 hverdage før du modtager din ordre, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 35 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 500 kr., så slipper du for at betale for at få varerne leveret.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det er et bedre alternativ for dig. Du kan også vælge dit arbejdes adresse som leveringssted, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Du kan derudover også vælge at hente din ordre ude hos webshoppen, men det giver jo ikke mening hvis du bor langt fra afhentningsadressen.

Besøg Dogshop.dk nu

Webshoppen MyPets.dk er en af de mest populære på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 4500 produkter.

MyPets.dk har en score på 9,1 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 275 kundeanmeldelser, hvoraf hele 240 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har MyPets.dk i skrivende stund 5205 fans på deres side.

Det er på MyPets.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det er det også muligt at betale med MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, så du kan betale beløbet over tid.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 30 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og fragten koster fra 29 kr. Hvis din ordretotal overstiger 499 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Du har også mulighed for at få pakken leveret hjem til din privatadresse, hvis du foretrækker det. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg MyPets.dk nu

Vi guider dig til de bedste og billigste produkter fra de største online butikker. Produktoversigterne indeholder varer til drenge og piger, samt til damer og herrer. Uanset om du er barn eller voksen, så hjælper vi dig på vej til at finde de gode produkter som kan købes på tilbud og ofte med gratis levering.

Varerne der er præsenteret i denne kategori er søgt frem af vores produktrobot. Den har nemlig kigget en stor mængde produkter igennem med det formål at finde dem der relaterer sig mest muligt til potevoks, og som den derfor vurderer matcher dit behov bedst. Udover din søgetekst har den desuden inddraget søgefraser, som den ser at andre folk ofte skriver i forbindelse med det, fx potevoks lav selv eller potevoks stift. Det benytter den som ekstra inspiration til, at fremvise de mest aktuelle varer.

Det kan også ses at andre folk leder efter potevoks maxi zoo og potevoks spray, og potevoks hvor ofte. Denne viden har søgerobotten også benyttet for, at navigere igennem de flere millioner af varer. I øvrigt viser vores data, at søgeordene potevoks med bivoks og potevoks fra natural dog company er meget anvendte, og derfor er de ligeledes blevet taget med af søgerobotten på samme måde som søgeudtrykkene potevoks sommer og potevoks glatte gulve. Vores forhåbning er utvivlsomt at du ikke blev skuffet over de viste produkter, og at mindst ét af dem kan bruges.