Power Tower Maskiner

Kategorier:

Master BioMotion Hip Flex / Chin Bar Power Tower

8.999,00 kr.

Adidas Power Tower

2.589,00 kr.

Vores anbefalede sport-webshops

Apuls.dk er blevet ekstremt populær, og i dag består deres produktsortiment af mere end 2000 varer.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,8 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 303 kunder, hvoraf hele 296 personer har givet topkarakter. På Facebook har Apuls.dk i skrivende stund 3245 fans på deres side. I alt 81 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og disse giver en score på 4,8 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Derudover er der hos Apuls.dk prisgaranti på alle produkter, så du skal ikke være bange for at komme til at betale overpris. Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så skal du blot sende produkterne retur inden der er gået 365 dage.

Du modtager din ordre fra Apuls.dk efter blot 1-3 hverdage, og afhængig af leveringsmetode betaler du fra 39 kr. Hvis det produkt du har i sigte koster mere end 399 kr., så er der fri fragt.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket bliver benyttet af flere og flere der shopper online. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv.

Besøg Apuls.dk nu

Internetbutikken Bodylab.dk er blevet ekstremt populær, og hos dem er der flere end 150 varer at vælge i mellem.

Internetbutikkens Trustpilot-score ligger på hele 9,7 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 28136 kundeanmeldelser, og dette er takket være hele 25412 5-stjernede anmeldelser. På Facebook kan vi se at de pt. har 106486 fans. I alt 2139 mennesker har skrevet en anmeldelse af siden, og deres score ligger pt. på 4,6 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du ikke behøver at hente din pung. Desuden kan du også betale med ViaBill, så du kan betale ordren over en længere periode.

Hvis du skulle gå hen og fortryde dit køb, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Bodylab.dk når der er gået 1-2 hverdage, og du betaler blot 29 kr. for fragten. Hvis dine produkter i alt koster mere end 500 kr., så får du leveringen helt gratis.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket ofte er den billigste leveringsform. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, så du slipper for at forlade hjemmet. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Bodylab.dk nu

Netbutikken BilligSport24.dk er en af de mest populære af sin slags, og du kan vælge i mellem flere end 2500 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,6 ud af 10, som altså må siges at være i den absolutte topklasse. Denne score er regnet ud fra 6901 anmeldelser fra tidligere kunder, hvoraf imponerende 6032 personer har givet dem den højeste karakter. På Facebook kan vi se at de pt. har 5082 fans. 15 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og den samlede score er her 4,8 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på BilligSport24.dk betale med kort. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du slipper for at betale hele beløbet nu og her. E-mærket har godkendt BilligSport24.dk, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få pengene tilbage i op til 100 dage.

Efter 1-2 hverdage modtager man normalvis sine varer fra BilligSport24.dk, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Du kan få din ordre leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis du foretrækker det. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du får den bragt direkte til dig i arbejdstiden. Derudover kan du også vælge at afhente ordren selv på webshoppens adresse, men det er jo kun smart hvis du fysisk er i nærheden af deres lager.

Besøg BilligSport24.dk nu

Vi peger dig i retning af de bedste og billigste produkter fra de største online webshops. Vores artikler præsenterer tilbud til piger og drenge, og samtidig også til kvinder og mænd. Hvad end du er kvinde eller mand, så hjælper vi dig med at finde de bedste produkter som kan købes på udsalg og gerne med gratis levering i Danmark.