Principia cykler

Kategorier:

Principia Evolve Carbon 105 22g 2019 - Sort (Udstillingsmodel)

10.999,00 kr.

Principia Evolution C6.5 Aero 105 22g Skrivebremse 2018

11.999,00 kr.

Principia Evoke A2.4 21g Disc 24" 2018 - Petroleum Blå

3.999,00 kr.

Principia Evade A6.7 18g Disc 2019 - grøn (Udstillingsmodel)

5.599,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Webshoppen Cykelpartner.dk er en af de mest populære på markedet, og der er mere end 11000 produkter at vælge i mellem hos dem.

Netbutikken har 9,6 ud af 10 i score på Trustpilot, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvor det skal bemærkes at hele 22028 personer har givet toprating. Cykelpartner.dk har i skrivende stund 41558 fans på deres Facebook-side. Ud af disse er der 396 som har skrevet en anmeldelse, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

På webshoppen kan du betale med alle de gængse kort. Udover det kan du også klare betalingen via MobilePay, så du hurtigt kan få gennemført dit køb uden at skulle hente din pung. Desuden har de også tilføjet ViaBill som betalingsmetode, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Derudover prismatcher Cykelpartner.dk alle deres varer, så du undgår at betale overpris for dine varer. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Der går typisk ikke mere end 1-2 hverdage før du modtager din ordre, og det koster kun 29 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. Du kan også vælge at få pakken leveret direkte til din arbejdsplads, så du slipper for at skulle forbi en pakkeshop når du har fået fri.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 3000 varer.

Webshoppens rating på Trustpilot ligger på hele 9,3 ud af 10, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Ratingen er et gennemsnit af anmeldelser fra 2505 kunder, hvoraf hele 1901 er 5-stjernede (det bedste). Ovre på Facebook er der lige nu 2863 personer som er fans af deres side. I alt har 49 mennesker taget sig tid til at skrive en anmeldelse, og den samlede score er her 4,7 ud af 5.

Når du skal betale din ordre kan du gøre det med almindeligt kort. Cykler.dk er en del af E-mærket, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Hvis du fortryder dit køb, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 365 dage.

Cykler.dk leverer din ordre på kun 1-2 hverdage, og fragten koster fra 39 kr. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 299 kr., så er der fri fragt.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som vi ofte ser er den billigste leveringsform. Du har også mulighed for at bestille levering direkte til din dør, i tilfælde af at det er smartere for dig. Levering til firmadresse er desuden også en mulighed, så du kan få den bragt direkte til dig i arbejdstiden.

Besøg Cykler.dk nu

Webshoppen Pedalatleten.dk er absolut en af de bedste butikker af sin slags på internettet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Pedalatleten.dks Trustpilot-score ligger på 8,1 ud af 10, hvilket altså indikerer at du roligt kan handle hos dem. Scoren er regnet ud fra de anmeldelser som 175 tidligere kunder har lavet, og dette er takket være hele 114 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Pedalatleten.dk 392 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set der lige nu 12 anmeldelser af siden, og lige nu har de en score på 4,5 ud af 5.

Ligesom alle andre steder kan du med de gængse kort. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden er det også muligt at betale ved hjælp af ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Pedalatleten.dk er godkendt af E-mærket, som betyder at de lever op til en række krav.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele sortimentet, så du ikke ender med at betale overpris for dine varer. Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 14 dage.

Hos Pedalatleten.dk kan du forvente at modtage din ordre inden for 1-3 hverdage, og betaler blot 49 kr. i fragt. Hvis din ordretotal overstiger 799 kr., så koster fragten 0 kr..

Du kan vælge at få din ordre sendt til en pakkeshop, hvilket er blevet ekstremt populært i de senere år. Du kan også få ordren bragt hjem til din egen privatadresse, hvis det passer dig bedre. Det er også muligt at få leveret til en firmaadresse, så du kan tage den direkte med hjem fra arbejde. Sidst men ikke mindst tilbyder de også at du selv kan komme forbi efter din ordre, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Cykelexperten.dk er blevet ekstremt populær, og deres varesortiment består i dag af flere end 4000 produkter.

På Trustpilot har Cykelexperten.dk en score på hele 9,1 ud af 10, som altså må siges at være ekstremt imponerende. Karakteren er beregnet som et gennemsnit af 1560 kundeanmeldelser, hvoraf hele 1174 personer har givet topkarakter. Ovre på Facebook er der lige nu 14379 personer som er fans af deres side. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,1 ud af 5.

Som på de fleste andre webshops kan du på Cykelexperten.dk betale med kort. Udover det har du også mulighed for at betale med MobilePay, så du uden problemer kan klare betalingen via din telefon. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, hvilket gør at du ikke behøver at betale alle pengene med det samme.

Hvis du ikke ønsker varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage uden problemer i op til 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykelexperten.dk leveret inden for 1-3 hverdage, og den billigste leveringsform koster 49 kr. Og for varer der er dyrere end 999 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er derudover muligt at vælge levering til sin privatadresse, så du undgår at skulle hente pakken selv. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det er jo helt oplagt for dig der bor tæt på deres lager.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi introducerer dig til de bedste og billigste varer fra de største online forhandlere. Produktoversigterne indeholder tilbud til babyer og børn, men også til damer og herrer. Hvad end du er barn eller voksen, så guider vi dig til at finde de gode produkter som kan købes til lave priser og gerne med fri fragt i Danmark.