Prologo Sadler

Kategorier:

Prologo - Sadel - Zero II Pas T2.0 - Hvid/sort

599,00 kr.

Prologo - Sadel - Zero II Pas T2.0 - Sort

599,00 kr.

Vores anbefalede cykel-webshops

Cykelpartner.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og hos dem kan du vælge i mellem flere end 11000 varer.

Webshoppen har en rating på hele 9,6 ud af 10 på Trustpilot, hvilket altså vidner om at kunderne generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 24460 kunder, hvoraf hele 22028 er 5-stjernede (det bedste). På Facebook har Cykelpartner.dk i skrivende stund 41558 fans på deres side. Her er der 396 personer som har skrevet en anmeldelse, og her ligger den samlede score på 4,5 ud af 5.

Du har på Cykelpartner.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Derudover er det muligt at betale via MobilePay, så du let kan betale med din mobiltelefon. Desuden har de også gjort det muligt at betale ordren med ViaBill, som betyder at du kan undgå at betale hele beløbet nu og her.

Derudover giver Cykelpartner.dk prisgaranti på hele deres sortiment, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du ikke skal bruge varerne alligevel, så kan du få dine penge tilbage inden for 365 dage.

Med stor sandsynlighed modtager du dine varer fra Cykelpartner.dk efter kun 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 29 kr. Og for varer der er dyrere end 299 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan vælge at få dine varer sendt til en pakkeshop nær dig, så du ikke behøver at vente derhjemme på at postmanden kommer forbi. Det er også muligt for dig at vælge levering til privatadresse, hvis det passer dig bedre. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du undgår bøvlet med at hente pakken selv.

Besøg Cykelpartner.dk nu

Cykler.dk er blevet en storfavorit på sit marked, og deres produktsortiment består i dag af mere end 3000 varer.

På Trustpilot har Cykler.dk en score på hele 9,3 ud af 10, som altså er et tydeligt tegn på en høj kundetilfredshed. Ratingen er beregnet ud fra i alt 2505 anmeldelser, og denne imponerende score skyldes hele 1901 5-stjernede anmeldelser. På Facebook har Cykler.dk 2863 fans på nuværende tidspunkt. Samlet set er der 49 personer som har anmeldt siden, med en score på i alt 4,7 ud af 5.

Du har på Cykler.dk mulighed for at betale din ordre med alle de gængse typer af kort. Webshoppen er godkendt af E-mærket, som medvirker til en større sikkerhed for dig som kunde.

Skulle du uheldigvis fortryde dit køb, så skal du bare levere varerne tilbage inden 365 dage.

Normalvis bliver ordrer på Cykler.dk leveret inden for 1-2 hverdage, og leveringen koster blot 39 kr. Hvis du ender med at have varer for over 299 kr. i kurven, så er der intet leveringsgebyr.

Din ordre kan du vælge at få leveret til en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, i tilfælde af at det er smartere for dig. De tilbyder også at sende din pakke til din arbejdsplads, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret.

Besøg Cykler.dk nu

Pedalatleten.dk er uden tvivl en af de absolut bedste online butikker på markedet, og i dag består deres varesortiment af flere end 2000 produkter.

Webshoppens Trustpilot-score er 8,1 ud af 10, hvilket altså vidner om at kundetilfredsheden er meget høj. Karakteren er et udtryk for en gennemsnitsberegning på i alt 175 anmeldelser, hvoraf 114 har givet den højeste karakter. I skrivende stund er der 392 mennesker som er fans af Pedalatleten.dks Facebook-side. Samlet set er der 12 personer som har anmeldt siden, og dette giver dem pt. en samlet score på 4,5 ud af 5.

Du kan naturligvis betale med alle de almindelige korttyper. Udover det kan du desuden betale med den populære MobilePay app, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Desuden har du også mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her. Webshoppen er en del af E-mærke ordningen, som i vores øjne er en god indikator for forretningens seriøsitet.

Derudover får du hos Pedalatleten.dk prisgaranti på hele produktsortimentet, så du er helt sikker på at du har fået den bedste pris. Hvis du fortryder, så skal du blot sende varerne tilbage inden for 14 dage.

Du modtager dine varer fra Pedalatleten.dk når der er gået 1-3 hverdage, og det koster kun 49 kr. Og overstiger dit køb 799 kr., så er der intet leveringsgebyr.

Du kan få dine varer leveret i en pakkeshop, hvilket er den mest populære leveringsform nu om dage. Der er derudover også mulighed for at få ordren leveret til sin privatadresse, hvis du vil slippe for at skulle hente pakken selv. Som firma kan I også få leveret pakken direkte til jeres firmadresse, så du får den leveret direkte til din arbejdsplads. Du kan undgå et leveringsgebyr ved selv at hente varerne, og det kan være rigtig praktisk hvis du befinder dig lige i nærheden.

Besøg Pedalatleten.dk nu

Netbutikken Cykelexperten.dk er en af de største på markedet, og der er i dag mere end 4000 varer i deres produktsortiment.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,1 ud af 10, som uden tvivl viser at de tager deres kunder meget seriøst. Denne score er et gennemsnit af de i alt 1560 anmeldelser af webshoppen, hvor det skal bemærkes at hele 1174 personer har givet toprating. På Facebook kan vi se at de pt. har 14379 fans. Ud af disse er der 100 som har skrevet en anmeldelse, og ud fra disse kan der regnes en gennemsnitlig score på 4,1 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Udover det har webshoppen også muliggjort betaling via MobilePay, så du ikke behøver at have din pung i nærheden når du shopper. Desuden tilbyder de også betaling med ViaBill, så du ikke behøver at betale alle pengene nu og her.

Skulle der ske det at du fortryder dit køb, så kan du få pengene tilbage i op til 365 dage.

Du modtager din ordre fra Cykelexperten.dk efter blot 1-3 hverdage, og du betaler blot 49 kr. for fragten. Hvis du bestiller for mere end 999 kr., så skal du ikke betale for leveringen.

Du kan også bestille ordren til levering hjemme hos dig selv, hvis det passer dig bedre. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Cykelexperten.dk nu

Vi viser dig vej til de billigste og bedste varer fra de største online webshops. Produktoversigterne viser tilbud til piger og drenge, og samtidig også til mænd og kvinder. Ligegyldigt om du er voksen eller barn, så assisterer vi dig i at finde de bedste produkter der kan købes på udsalg og helst med gratis levering i Danmark.