Prydgræs

Kategorier:

Flot Prydgræs i plasticpotte. H 65

139,95 kr.

Flot Prydgræs i plasticpotte. H 71 cm

519,95 kr.

Flot Prydgræs i plasticpotte. H91,5

229,95 kr.

Pampasgræs - Cortaderia sellona

373,75 kr.

Pampasgræs - Cortaderia sellona

231,19 kr.

Pampasgræs - Cortaderia sellona

74,94 kr.

Pampasgræs - Cortaderia sellona

38,69 kr.

Pampasgræs - Cortaderia sellona

74,94 kr.

Prydgræs, Blåsvingel - Festuca

34,95 kr.

Prydgræs, Egernhalebyg - Hordeum jubatum L.

34,95 kr.

Prydgræs, Frosted Explosion - Panicum elegans

37,95 kr.

Prydgræs, Hestehalegræs, Pony Trails - Nassella tenuissima

34,95 kr.

Vores anbefalede plante-webshops

Plantetorvet.dk er en af de mest populære webshops på markedet, og hos dem er der flere end 15000 varer at vælge i mellem.

Plantetorvet.dk har en score på 8,9 ud af 10 på Trustpilot, som altså vidner om en imponerende kundeservice. Denne score er regnet ud fra 6440 anmeldelser fra tidligere kunder, og denne imponerende score skyldes hele 4860 5-stjernede anmeldelser. Lige nu er der 17187 personer som er fans af Plantetorvet.dks Facebook-side.

Det er på Plantetorvet.dk muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover har du mulighed for at betale med MobilePay, så du nemt og bekvemt kan sende penge til dem via din telefon. Desuden giver de dig også mulighed for at betale med ViaBill, så du kan betale beløbet over tid. E-mærket har accepteret Plantetorvet.dk på deres medlemsliste, som er en tredjeparts blåstempling af bl.a. deres handelsbetingelser.

Hvis du fortryder, så har du mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage.

Du modtager din ordre fra Plantetorvet.dk efter blot 1-2 hverdage, og det koster kun 29 kr. Hvis du bestiller for mere end 500 kr., så undgår du helt at betale et leveringsgebyr.

Det er desuden muligt at få pakken bragt hjem til din egen hoveddør, så du altså får den leveret direkte til hvor du bor. Slutteligt tilbyder webshoppen også at du selv kan afhente din ordre, som kan være smart hvis du skal bruge varerne meget hurtigt.

Besøg Plantetorvet.dk nu

Blomsterverden.dk er utvivlsomt en af de bedste webshops på markedet, og du kan vælge i mellem flere end 2000 varer hos dem.

Webshoppens Trustpilot-score er 9,7 ud af 10, hvilket altså viser at deres kunder generelt er meget tilfredse. Scoren er et gennemsnit af ratings fra 2413 kunder, og den imponerende rating er et resultat af hele 2189 5-stjernede anmeldelser. Blomsterverden.dk har 2866 fans på deres Facebook-side. 21 af denne gruppe fans har skrevet en anmeldelse, og på nuværende tidspunkt betyder det at de har en score på 4,3 ud af 5.

I netbutikken er det muligt at betale med alle de almindelige korttyper. Derudover tilbyder de betaling via MobilePay, så du hurtigt kan gennemføre din bestilling med din smartphone. Blomsterverden.dk er godkendt af E-mærket, som altså er et udtryk for at de er en seriøs forretning.

Hvis du skulle fortryde dit køb på webshoppen, så kan du uden problemer få dine penge tilbage, dog senest 14 dage efter dit køb.

Du modtager dine varer fra Blomsterverden.dk når der er gået 2-5 hverdage, og du betaler blot 39 kr. for fragten. Og hvis den vare du ønsker at købe koster mere end 999 kr., så er der gratis levering.

Din ordre kan bestilles til at blive leveret i en pakkeshop nær dig, som naturligt nok er den mest prisvenlige leveringsmetode. Det er ligeledes muligt at vælge at få leveret ordren hjem til dig selv, hvis det passer bedre ind i din dagligdag. At få pakken leveret til en virksomheds adresse er også muligt, så du sparer tid ved ellers at skulle hente pakken uden for kontoret. Desuden har du mulighed for selv at afhente varerne, og det er en glimrende mulighed for folk der bor i nærheden.

Besøg Blomsterverden.dk nu

Vi annoncerer de bedste og billigste varer fra de mest populære online webshops. Produktlisterne viser produkter til juniorer, men også til mænd og kvinder. Uanset om du er barn eller voksen, så giver vi en hånd med til at finde frem til de bedste produkter der kan købes til lave priser og ofte med gratis fragt.

Produkterne der er fremvist i den her oversigt er automatisk udvalgt af vores robot. Den har nemlig kigget en stor mængde varer igennem for at finde frem til dem der relaterer sig bedst til prydgræs, og som den derfor kan regne sig frem til matcher din søgeintention bedst. Udover din søgetekst har den derudover inddraget søgefraser, som andre ofte skriver i relation til det, fx prydgræs i krukker eller prydgræs bed. Det bruger den som ekstra information til, at liste de mest relevante produkter.

Vores data viser også at andre leder efter eksempelvis prydgræsser i krukker og prydgræsser frø, eller prydgræsser beskæring. Denne viden har robotten også taget i brug for, at finde vej igennem de flere millioner af produkter. For øvrigt viser data, at søgeudtrykkene prydgræsser til skygge og prydgræsser til haven er meget almindelige, og derfor er de naturligvis også blevet indregnet af robot-søgeren nøjagtig som søgeudtrykkene prydgræs indendørs og prydgræsser bog. Vores håb er naturligvis at vi ikke skuffede dig med de fremviste produkter, og at mindst ét af dem kunne bruges.